25 / 08 / 2024

TOKİ Kartepe

TOKİ Kartepe

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül' ün girişimleri, ilçemize çok önemli bir tesis kazandırıyor. Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından inşa ettirilecek...

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

Kartepe kayak merkezi kar yağışını bekliyor!

Marmara Bölgesi’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe’de kayak pistlerinde kar olmaması işletmecileri düşündürürken, yılbaşı tatili öncesinde bu akşam yağacak kar ile rezervasyonların artmasını bekliyor.

Kartepe'ye teleferik müjdesi!

Kartepe, teleferik projesiyle kış turizminin cazibe merkezi olacak. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Zirveyle bağlantı kuracak teleferik hattı ile bölgemizi tam anlamıyla bir turizm merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi

Kartepe kültür merkezi onarılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe’de bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nin çatısının tadilatının yapılması için önceki gün bir ihale gerçekleştirildi.

Kartepe turizm master planları ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin turizm bölgesi ilan edilmesi için Master Plan çalışmalarını hızlandırdı.

Kartepe Sukay Park hizmete girdi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

Kartepe'de üst yapı çalışmaları başladı!

Kartepe Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçenin dört bir tarafında bozuk satıhlarda üst yapı iyileştirmeleri kapsamında çalışma yapıyor. Ekipler asfalt ve parke çalışmaları ile yaşam koşullarını iyileştiriyor.

Kartepe Belediyesi inşaat malzemesi ihalesi gerçekleşecek!

Kartepe Belediyesi tarafından inşaat malzemesi alım işi 18 Aralık Cuma günü saat 10.00’da bir ihale gerçekleştirilecek.

Kartepe belediye binası ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediye Encümeni Ahmet Atlı başkanlığında yaptığı haftalık toplantıda, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce ihale ilanı yapılmış olan Şirinsulhiye Mahallesi’nde belediyeye ait binadaki işyerinin kiralama ihalesini kapalı teklif usulüyle gerçekleşt

Arkas, Kartepe'ye 120 milyon dolara lojistik merkezi kuracak!

Arkas Holding’in patronu Lucien Arkas, ‘Anadolu Projesi’nin büyük adımını kasım ayında attı. İzmit Kartepe’ye 120 milyon dolar yatırımla lojistik merkezi kurmak için Almanlarla ortaklık yapan İzmir kökenli şirket, deniz taşımacılığından sonra karalimanı i

Kartepe Konakları'ndan daire alana araba hediye!

Kocaeli’de lüks sınıfta konut inşa eden FDB Yapı, Kartepe Konakları projesinden daire alan bütün müşterilerine çekilişsiz kurasız sıfır Renault Clio hediye ediyor.

TOKİ Kartepe Haberi

TOKİ Kartepe

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül'ün girişimleri, ilçemize çok önemli bir tesis kazandırıyor. 

Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından yaptırılacak. Kartepe ilçesi Maşukiye Mahallesi, Kartepe yolu üzerinde inşa edilecek Anadolu Otelcilik ve Tuzizm meslek Lisesi, hem eğitim , hem turizm amaçlı olacak. 


OKUL VE OTEL İÇİÇE 

Tesiste 360 öğrenci kapasiteli, 12 derslikli Turizm Meslek Lisesi bulunacak. Bu okulun bünyesinde hem hizmet, hem eğitim amaçlı kullanılacak bir de Uygulama Oteli yer alacak.Ayrıca yatılı eğitim verecek okula ait, 180 öğrenci kapasiteli bir pansiyon binası da bulunacak. Tesisin toplam kapalı alanı 10.876 metrekareyi buluyor. Projeleri tamamlanan, yeri tesbit edilen tesisin inşaatı için, TOKİ bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacak. 

Kartepe Anadolu Otelilik ve Turizm Meslek lisesi ile, uygulama otelinin inşaatının 30 ayda tamamlanması öngörülüyor....