09 / 05 / 2024

Kartepe turizm master planları ihaleye çıkıyor!

Kartepe turizm master planları ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin turizm bölgesi ilan edilmesi için Master Plan çalışmalarını hızlandırdı.



Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin turizm bölgesi ilan edilmesi için Master Plan çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’nden gerekli fon yardımı da alındı. Kartepe’nin turizm master planları yapım işi için kamu ihale bülteninde ihale ilanı da yapıldı.


İHALE 18 OCAK’TA

Turizm Master Planları için 18 Ocak 2016 günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile ihalesi gerçekleştirilecek. İhale, Kartepe Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılacak ve yerli istekliler katılabilecek. İhale ile ilgili Kartepe Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Caddesi No 12 adresinden bilgi alınabilir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ise Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda yer alan ihale dokümanından ulaşılabilir.


GELECEĞE YATIRIM

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen Kartepe Turizm Master Planlarının son durumunu değerlendiren Başkan Üzülmez, “İlçeye yatırım yapmak isteyen yatırımcıların yatırım yapabilecekleri alanlar belli olacak. Master planı 2016 yılı sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonrada bölgenin turizm bölgesi ilan edilmesi ile ilgili çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön