15 / 05 / 2024

TOKİ kocaali evleri başvuru

TOKİ kocaali evleri başvuru

TOKİ ile Sakarya Kocaali Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Sakarya Kocaali Belediye Projesinde 448 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Sakarya Kocaali başvurusu bugün son..

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020!

TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020 ve TOKİ Kocaali kura sonucu öğrenme detayları...

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 448 konut!

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde, İstanbul'a içme suyu temin edecek "Büyük Melen Projesi" kapsamında evleri kamulaştırılan vatandaşlara, Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılacak toplu konut projesi sözleşmesi imzalandı.

TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları!

5 etap şeklinde tasarlanan TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 Konutları projesi İstanbul Kayabaşı'nda inşa ediliyor. TOKİ Kayabaşı Evleri 85 bin metrekare inşaat alanda yükseliyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ kocaali evleri başvuru Haberi

TOKİ kocaali evleri başvuru

TOKİ Sakarya Kocaali projesi kapsamında yer alan 448 adet konut için son başvurular bugün sona eriyor. Projede 2+1 konutları için 4 bin lira, 3+1 konutlar için 6 bin lira başvuru bedeli tahsil ediliyor. 


Kocaali TOKİ projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Projedeki konutların büyüklükleri ise 77,9 metrekare ile 139,62 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Projede başvuru ve satış işlemleri  T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sakarya Kocaali Şubesi'nce yürütülüyor. TOKİ Kocaali'de 2+1 daireler 114 bin 500 liradan başlayan fiyatlar, 3+1 daireler ise 205 bin 250 liradan başlıyor. 


Satış duyurusu için