28 / 04 / 2024

toki konut ihaleleri 2018

toki konut ihaleleri 2018

TOKİ, portföyünde yer alan 14 ildeki 125 iş yeri ile 11 ildeki 28 konutu Emlak Yönetimi aracılığıyla bugün satıyor..

TOKİ Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 4 şehre tam 1.773 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.773 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 3 bin 165 yeni konut müjdesi! 7 şehirde 7 yeni kampanya geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 165 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni projeyle tam 1.348 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da 3 yeni projede toplam 1.348 konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak. 

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve 1 ilde daha 761 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den 8 ile 2 bin 241 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı 2 bin 241 yeni konut için düğmeye bastı. Söz konusu projelerin ihaleleri yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

toki konut ihaleleri 2018 Haberi

toki konut ihaleleri 2018

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) portföyünde yer alan 14 ildeki 125 iş yeri ile 11 ildeki 28 konutu Emlak Yönetimi aracılığıyla satışa çıkarıyor.

TOKİ'nin  35 ildeki 125 iş yeri ve 28 konutu için müzayede bugün Ankara Çankaya Bilkent'teki TOKİ Merkez Bina Konferans Salonu ve İstanbul Küçükçekmece Halkalı'daki İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak. Müzayede saat 14:00'te başlayacak.

Gayrimenkuller, Bolu, Manisa, Karabük, Aksaray, Konya, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Trabzon, Samsun, Erzurum, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Karabük, Ankara, Niğde, Malatya, Adıyaman ve Ordu'da yer alıyor.

Salon katılımcıları, müzayede gününde teminatını gösteren banka dekontunu kayıt öncesi ibraz ederek katılım sağlayabiliyor. 

Işıl Seren...