29 / 08 / 2024

toki konut ihaleleri 2018

toki konut ihaleleri 2018

TOKİ, portföyünde yer alan 14 ildeki 125 iş yeri ile 11 ildeki 28 konutu Emlak Yönetimi aracılığıyla bugün satıyor..

TOKİ'den o şehre 3 yeni konut projesi! Tam 838 konutluk kampanya! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 838 adet konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ekim'de yapılacak. İşte detaylar... 

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1060 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 1.060 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den 4 yeni Ağustos 2024 kampanyası! Bu illere tam 1.563 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirde 1.563 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ağustos ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den 9 şehre tam 3 bin 395 yeni konut geliyor! Bu illerde kira öder gibi konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 9 şehirde toplamda 3 bin 395 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapacağı projelerin ihaleleri Haziran ve Temmuz ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı! 5 projede tam 915 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 915 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projeleri ihaleleri Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak. 

TOKİ'den 8 kampanyada tam 3 bin 56 yeni konut geliyor! Bu illerde yaşayanlara Temmuz 2024 müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 bin 56 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak. 

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya bin yeni konut müjdesi! Tarihler resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da toplamda bin yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak. İşte TOKİ Ankara ve İstanbul projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'den tam 2 bin 174 yeni konut geliyor! Bu illerde yaşayanlara Nisan ve Mayıs 2024 müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı ihaleleri kapsamında 2 bin 174 yeni konut inşa edecek. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın o projeleri...

TOKİ konut başvurusu 2024! Kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

Uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli projeler hayata geçiren TOKİ'nin konut başvuruları merakla araştırılıyor. Peki kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

TOKİ Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 4 şehre tam 1.773 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.773 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 3 bin 165 yeni konut müjdesi! 7 şehirde 7 yeni kampanya geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 165 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

toki konut ihaleleri 2018 Haberi

toki konut ihaleleri 2018

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) portföyünde yer alan 14 ildeki 125 iş yeri ile 11 ildeki 28 konutu Emlak Yönetimi aracılığıyla satışa çıkarıyor.

TOKİ'nin  35 ildeki 125 iş yeri ve 28 konutu için müzayede bugün Ankara Çankaya Bilkent'teki TOKİ Merkez Bina Konferans Salonu ve İstanbul Küçükçekmece Halkalı'daki İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak. Müzayede saat 14:00'te başlayacak.

Gayrimenkuller, Bolu, Manisa, Karabük, Aksaray, Konya, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Trabzon, Samsun, Erzurum, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Karabük, Ankara, Niğde, Malatya, Adıyaman ve Ordu'da yer alıyor.

Salon katılımcıları, müzayede gününde teminatını gösteren banka dekontunu kayıt öncesi ibraz ederek katılım sağlayabiliyor. 

Işıl Seren...