05 / 05 / 2024

toki konutları dünya çapında örnek

toki konutları dünya çapında örnek

Ülkemizin en başarılı kurumları arasında TOKİ ilk sıralarda geliyor.TOKİ ülkemizin küresel bir markası oldu.Gerçekten THY nasıl bir dünya markası ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’da yaptığı konut projeleri ile dünyada adını duyurmaya başladı.

Dünya Bankası onayladı! Deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği depremde kırsal konutların ve temel kamu hizmetlerinin yeniden tesisine yardımcı olmak amacıyla Dünya Bankası 1 milyar dolarlık finansman sağlayacak.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 512 milyon dolarlık afet kredisi!

Dünya Bankası, iklim ve doğal tehlikelere dayanıklı konutlar ile altyapıya erişimi artırmak için Türkiye'ye sağlanacak olan 512,2 milyon dolarlık krediye onay verdi.

Dünya Şehir Maltepe geliyor! Yeni proje! 

Dünya Şehir Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Projede 752 konut bulunuyor. Konutların fiyatları 3 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Türkiye konut fiyatlarında dünya lideri!

Reel bir yatırım şeklinde konutlar 11.5 senede yüzde 393’lük toplam getiriyi buldu. Hatta son bir senede Türkiye konut fiyatlarında dünya birincisi haline geldi. 

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Ergün Turan: TOKİ olarak dünya çapında model olduk!

TOKİ olarak dünya çağında model olduklarını ifade eden TOKİ Başkanı Ergün Turan, öncelikli görevlerinin dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu söyledi.

İstanbul, dünya gayrimenkul piyasasıyla yarışıyor!

Medeniyetler arasında köprü kuran İstanbul başta yalıları olmak üzere köşkleri, malikaneleri ve ultra modern konutlarıyla dünya gayrimenkul piyasasıyla yarışıyor.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Dünya Bankası TOKİ'den Sürdürülebilir Şehirler projesine destek istedi!

Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. İki kurum aralarındaki görüşmelerin sürdürülebilmesi için niyet ortaya koydular.

TOKİ eliyle dünyaya konut inşa etmeliyiz!

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, konut satışlarında rekora doğru gidildiğini belirterek , ‘Biz TOKİ eliyle dünya ülkelerinde de konutlar yapmalıyız’ dedi.

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

Dünya markaları Greenist çatısı altında!

Saray Grup tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde “ Dört Mevsim Tatilde hissedin ” ilkesiyle yola çıkan Greenist konutları, tüm dünya markalarını bir çatı altında topluyor.

toki konutları dünya çapında örnek Haberi

toki konutları dünya çapında örnek

Ülkemizin en başarılı kurumları arasında TOKİ ilk sıralarda geliyor. TOKİ ülkemizin küresel bir markası oldu.Gerçekten THY nasıl bir dünya markası ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’da yaptığı konut projeleri ile dünyada adını duyurmaya başladı.


Birçok devlet, başarının sırrını öğrenmek için ülkemize geliyor. Geçen günlerde ulusal bir gazetenin düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Kentler Kurultayı' yapıldı. Hızlı ve çarpık kentleşen, aynı zamanda önemli bölümü deprem kuşağında olan Türkiye'nin en acil ihtiyaçları masaya yatırıldı. 


Akıllı Şehirler Kurultayı"nda hayata dair her şey vardı... İnsan... Mekân... Refah... Ortak yaşam... Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada bir cümle ile Türkiye gerçeğini vurguladı : 'Ülkemizde yıkılıp yeniden yapılması gereken 6 milyondan fazla konut var'diyerek kentsel dönüşümü "medeniyet projesi" olarak tanımladı. Kentsel dönüşümün lokomotifi 'TOKİ' kurultaya damgasını vurdu.TOKİ'nin kurulduğu 1984'ten 2002'ye...