27 / 04 / 2024

toki konutlarında son fırsat

toki konutlarında son fırsat

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte maaş zamlarında umduğunu bulamayan emeklilere,Toplu Konut idaresi'nden müjde geldi. Emekli vatandaşlara maaşa göre kira öder gibi kolay ev sahibi olma imkânı sunulacak.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Reyyan Konutları'nda son 4 daire! 2 ay sonra teslim!

Reyyan Konutları'nda son 4 dairenin satışı devam ediyor. Yuvacık Reyyan Konutları'ndan yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ konutlarında flaş gelişme! Aşamalar resmen belli oldu! İstanbul için 4 bin 200 TL taksitle! Hemen inceleyin

TOKİ ucuz konut kampanyasında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı projesinde aşamalar resmen belli oldu. İşte detaylar...

Afet konutlarında son dakika müjdesi! Bu yıl teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 40 bin afetzedenin ev ya da iş yerlerine kavuşturulduğunu belirterek, yıl sonuna kadar bütün afet konutlarının tesliminin yapılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Deprem konutlarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem konutlarının inşasına ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki deprem konutlarında son durum ne?

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşa edilen deprem konutlarında incelemelerde bulunarak konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

toki konutlarında son fırsat Haberi

toki konutlarında son fırsat

Maaş zamları enflasyon endeksine bağlı olan emeklilere, Toplıı Konut İdaresi müjdeyi verdi. Gelecek yıldan itibaren yapılacak TOKİ konutlarında, emekli vatandaşlara öncelik verileceği gibi. maaşa göre kira öder gibi ev sahibi olmak hakkı geliyor. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Erzurum Şube Başkanı Ümit Bingöl yaptığı açıklamada, kirada oturan emekli vatandaşların rahat bir emeklilik süreci geçirmeleri için Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) sunulan proje ile kolay ev sahibi olma imkânı getirileceğini söyledi. Emekli vatandaşların gelirlerinin büyük bir bölümünün kira giderlerine gittiğini tespit ettiklerini kaydeden Bingöl, dar gelirli emekliler için böyle bir projenin tasarlandığını ifade etti. Toplu Konut İdaresi ile yapılan görüşmeler sonucu emekli vatandaşların mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmeleri için emekli siteleri oluşturulacağına dikkat çeken Bingöl, çalışmaların gelecek bahar dönemi ile başlayacağını...