29 / 04 / 2024

TOKİ Konya Huğlu Konutları

TOKİ Konya Huğlu Konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde yaptıracağı 99 konut için 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 10 Şubat'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.   

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020!

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 ve Beyşehir Huğlu kura sonucu....

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

TOKİ Beyşehir Huğlu Konutları'nın inşaatı başladı!

KONYA'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in Huğlu Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak konutların inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 99 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Beyşehir Huğlu Mahallesi'nde 99 adet yeni konut inşa edilecek. TOKİ Konya Beyşehir ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Huğlu Konutları 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde yaptıracağı 99 konut için 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor.

TOKİ Konya Beyşehir'e 99 konut inşa edecek!

TOKİ Konya İli, Beyşehir İlçesi, Huğlu Mahallesi 136 ada, toplam 13 parselde yapılacak olan 99 adet konut, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Konya Huğlu'da 96 konut inşa edecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.

TOKİ Konya Huğlu Konutları Haberi

TOKİ Konya Huğlu Konutları

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri üzerine çalışma başlatan TOKİ Başkanlığı’nın ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşa ettireceği 99 konut için ihale tarihini belirlediğini söyledi. Özaltun, TOKİ Başkanlığı tarafından Huğlu’da 99 konutun yanı sıra, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işinin de ihale edileceğini söyledi. İhale tarihinin TOKİ Başkanlığı tarafından 26 Ekim olarak açıklandığını belirten Özaltun, ihalenin ardından işi üstlenecek yüklenici firmanın toplu konut inşaatlarına başlayıp kısa süre içerisinde bitirmesini bekleyeceklerini kaydetti.


Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezinin yanı sıra talep eden diğer dış mahallelerde de toplu konut üretmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Özaltun, süreçte AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun da büyük desteklerini gördüklerini dile getirerek, Milletvekili Babaoğlu’na toplu konut...