17 / 05 / 2024

toki Koruflorya AVM satış

toki Koruflorya AVM satış

Toplam 5 kattan oluşan alışveriş merkezi için 730 milyon lira muhammen bedel üzerinden açık artırma usulüyle ihale düzenlenecek, ihale, 5 Şubat Perşembe günü TOKİ'nin istanbul'daki binasında yapılacak.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Torunlar AVM'deki 10 işçinin ölümü için TOKİ'ye soruşturma açılacak!

Torunlar AVM'deki 10 ölüm için TOKİ'cilere soruşturma izni çıktı. Ankara Bölge İdare Mahkemesi'nin kararında TOKİ, Torunlar AVM'nin tapuyu geç verip denetimden muaf tutmakla suçlandı.

Koruflorya AVM 730 milyon liraya satışa çıkıyor!

Toplam 5 kattan oluşan alışveriş merkezi için 730 milyon lira muhammen bedel üzerinden açık artırma usulüyle ihale düzenlenecek, ihale, 5 Şubat Perşembe günü TOKİ'nin istanbul'daki binasında yapılacak.

TOKİ Koru Florya AVM fiyatı!

TKİ Koru Florya AVM ihalesi 5 Şubat 2015 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek. AVM Bakırköy-Şenlikköy'de konumlandırılıyor. İşte TOKİ Koru Florya AVM fiyatı...

TOKİ Koru Florya AVM açık artırma ihalesi!

TOKİ Koru Florya AVM açık artırma ihalesi 5 Şubat'ta gerçekleşecek. 730 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan AVM 5 katlı olarak inşa edildi. Proje Aydınlı-Metal Yapı-Arke-Vizyonlife tarafından inşa edildi.

TOKİ Koru Florya AVM'yi 730 milyon TL'ye satışa çıkardı!

TOKİ Koru Florya AVM'yi 730 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. 5 Şubat'ta açık artırma ihalesinin gerçekleşeceği AVM; 3'ü ticari, 2'si otopark kullanımlı olmak üzere toplam 5 kattan meydana geliyor.

AVM’ler ve TOKİ projeleri ÇED kapsamı dışına alındı!

2 bin konut ve üzeri toplu konut projeleri, 500 yatak ve üzeri kapasiteli hastaneler, 50 hektarın üzerindeki golf projeleri, 50 bin metrekare üzeri kapalı inşaat alanı bulunan AVM projeleri ÇED kapsamı dışında bırakıldı

TOKİ Rize Hamamderesi'nde 759 konut, 1 AVM ve 1 cami yaptıracak!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 18 Kasım 2017 tarihinde ihale edecek.

Bayraktarlar Aksaray'da TOKİ'den aldığı arsaya Otel-AVM yapacak!

Bayraktarlar, Alman Odelo ’yu satın aldı ve Çin’de Mercedes’e parça üretmek için fabrika kurdu. O artık Mercedes’in 60 global tedarikçisinden biri. Aile, Aksaray ve Bursa’da dev bir AVM ve Otel yapacak.

KoruFlorya TOKİ'nin satışlarında 8. kez ciro şampiyonu oldu!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya, Şubat ayı satış rakamıyla TOKİ’nin ciro şampiyonu oldu. KoruFlorya TOKİ’nin satış listesine 8. kez şampiyon olarak adını yazdırdı...

KoruFlorya 7. kez TOKİ hasılat şampiyonu oldu!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya, Ocak ayı satış rakamıyla TOKİ’nin ciro şampiyonu oldu. KoruFlorya TOKİ’nin satış listesine 7. kez şampiyon olarak adını yazdırdı

Kayaşehir Merkez AVM ve Toki Evleri Kayaşehir'in havadan videosu!

Kayaşehir Konutları ve Kayaşehir Merkez AVM www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi.

toki Koruflorya AVM satış Haberi

toki Koruflorya AVM satış


Toplu Konut idaresi (TOKİ) ile Aydınlı-Metal-Arke-Vizyonlife ortaklığında gerçekleştirilen karma proje İstanbul'daki Koru Florya'nın alışveriş merkezi satışa çıkıyor. Toplam 5 kattan oluşan alışveriş merkezi için 730 milyon lira muhammen bedel üzerinden açık artırma usulüyle ihale düzenlenecek, ihale, 5 Şubat Perşembe günü TOKİ'nin istanbul'daki binasında yapılacak. Açık artırmayı TURYAP yürütecek, AVM'nin proje hasılat paylaşımı gerçekleştirileceği için satışa çıktığı...