28 / 04 / 2024

toki kuruluş yıl dönümü

toki kuruluş yıl dönümü

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, hizmetlerin vatandaşların beklenti ve talepleri doğrultusunda gerçekleşmesinin en önemli hedefleri olduğunu bildirdi.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Dev finans kuruluşundan flaş açıklama! Konut fiyatları 2023 yılında yavaşlayacak!

Dünyada ve ülkemizde konut fiyatlarındaki artışlar ev sahibi olmak isteyenleri kara kara düşündürüyor. Ekonomi yönetimi orta gelirli vatandaşlara yönelik yeni bir konut kampanyası başlatırken, dünyaca ünlü kuruluştan 2023 yılına ilişkin önemli bir açıklama geldi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

Özak GYO'nun 2020 yılı yönetim kurulu kararları!  

Özak GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararları yayınlandı. 

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı için önerilen bağımsız denetim kuruluşu Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Mazars) genel kurul onayının akabinde tescil ve İlan edildi. 

Panora GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu belirledi!

Panora GYO, 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu belirledi. Bu kapsamda tescil ve ilan edildi.

Atakule GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Atakule GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

TSKB GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB GYO Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetinin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasından alınması için Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Türker Proje 2020 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaya sunulmasına karar verildi...

Atakule GYO 2019 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunu yayınladı! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılına ait Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunu yayınladı...

TOKİ 20 yıl vadeli konut 2019!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı dar gelirliye düşük faizli konut kredisi kampanyasında TOKİ de yer alacak. İşte TOKİ 20 yıl vadeli konut 2019 detayları...

toki kuruluş yıl dönümü Haberi

toki kuruluş yıl dönümü


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, hizmetlerin vatandaşların beklenti ve talepleri doğrultusunda gerçekleşmesinin en önemli hedefleri olduğunu bildirdi. 

     Karabel, TOKİ'nin kuruluşunun 29'uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, kurumun çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken hizmetleri ve çalışanların özverili çabalarıyla ayrıcalıklı kurum olma özelliğini de devam ettirdiğini belirtti. 

     Çalışırken vatandaşlar, kamu kurumları ve TOKİ çalışanlarının memnuniyetini ön planda tutmaya gayret ettiklerine ifade eden Karabel, sürekli gelişmeyi, hızlı organize olmayı, planlı ve sonuca gitme endeksli çalışmayı kendilerine şiar edinerek, bugünlere geldiklerini kaydetti. 

     Karabel, yurt içi ve dışında son on yıl içerisinde 6 bin 389 ihalenin sonuçlanmasında, 570 bin konut rakamına ulaşılmasında, okul, yurt, hastane, sağlık ocağı, ticaret merkezi ve ibadethane gibi projelerin gerçekleşmesinde her çalışanın büyük...