28 / 04 / 2024

toki kuzey Ayazma imar planı

toki kuzey Ayazma imar planı

TOKİ’nin ‘Kuzey Ayazma Gecekondu Önleme Bölgesi’ne imar planına göre, 275 hektarlık alanın yüzde 30’u sağlık bölgesi olarak planlandı. Tarihi Yarımada’daki hastaneler bu alana taşınacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 3 adet konut kuralı olarak satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu satışa sunuyor.

TOKİ Kuzey Ankara kura sonucu 25.12.2020!

TOKİ Kuzey Ankara kura sonucu 25.12.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kuzey Ankara kura sonucu 25.12.2020 ve proje detayları...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma 363 konut ihalesi bugün!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kuzey Ayazma projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den İstanbul'a 363 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konutluk proje yapacak!

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

toki kuzey Ayazma imar planı Haberi

toki kuzey Ayazma imar planı

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hazırlanan, İstanbul Başakşehir ilçesi ‘Kuzey Ayazma Gecekondu Önleme Bölgesi’ne ilişkin imar planı değişiklikleri askıya çıktı. Plan değişikliğine göre, Kuzey Ayazma bölgesindeki belirlenen alanın yaklaşık yüzde 30’u ‘sağlık bölgesi’ olarak tanımlandı. Bu sağlık parkı, İstanbul Tarihi Yarımada’nın yoğunluğunu azaltmak amacıyla tasarlanıyor. Tarihi Yarımada’daki sağlık tesislerinin araştırma, eğitim, yataklı tedavi içeren bölümlerinin Tarihi Yarımada’nın dışına çıkması, acil servislerin ve ilgili bölümlerinin Tarihi Yarımada içinde kalması planlanıyor.

275 hektarlık planlama alanının, kuzeyinde Kayabaşı Kentsel Gelişme Alanı, kuzeydoğusunda Oyakkent Toplu Konut Alanı, doğusunda Başakşehir İkinci Etap Konutları ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, batısında Olimpiyat Stadı-Olimpiyat Parkı, İSKİ Fatih Sultan Mehmet Han Arıtma Tesisleri güneyinde Ayazma 1. Etap Kentsel Dönüşüm alanı bulunuyor. 

İstanbul 1/100.000 planına göre söz konusu alan Olimpiyat Köyü,...