06 / 05 / 2024

toki maltepe karayolları arsası

toki maltepe karayolları arsası

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na devri yapılan Maltepe Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin Alışveriş Merkezi yerine botanik parkı olarak değerlendirilmesi için girişimlerinin sürdüğünü açıkladı

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla ve Maltepe projelerindeki 6 bin 746 konutun teslimleri başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde teslimler başlıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e örnek proje!

İstanbul Maltepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin çarpık yapılaşma sorunu yaşayan Başıbüyük bölgesi yeni bir çehreye kavuşacak. TOKİ, İstanbul Maltepe'de belediye işbirliğiyle yürütülen proje ile 1 milyon metrekarelik alanı (100 hektar) dönüştürecek.

TOKİ Maltepe Başıbüyük Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

TOKİ, İstanbul Maltepe'de 305 konutluk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Dün yapılan ihaleye en yüksek teklifi 85 milyon 700 bin lira ile Yılkanur İnş. San ve Tic. AŞ & Bemak Asfalt Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı verdi.

TOKİ İstanbul Maltepe ihalesi yarın!

TOKİ İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi 1391 Ada 49 Parselde Yapılacak Olan 305 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşümü için geri sayım başladı!

TOKİ'nin İstanbul'da yapacağı yeni projeler ev almak isteyenler dar ve orta gelirli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. TOKİ, Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Yeni proje için 14 Ağustos'ta ihaleye çıkılacak.

TOKİ İstanbul Maltepe 305 konut ihalesi 14 Ağustos'ta!

TOKİ İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi 1391 Ada 49 Parselde Yapılacak Olan 305 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

toki maltepe karayolları arsası Haberi

toki maltepe karayolları arsası


Maltepe Belediyesi'nin "Mahalle Buluşmaları" onuncu gününde, Çınar Mahallesi ile sürdü. Küçükyalı E.C.A. Elginkan İlkokulu'nda halkla bir araya gelen Kılıç, sorunları dinleyip, tek tek not aldı. Buluşmada, ulaşım ve otopark sorunu, çevre ve gürültü ), kentsel dönüşüm, altyapı sorunları, sokak hayvanlarının durumu, imar, parklar ve parklardaki ışıklandırma sorunları, çöp konteynırı sorunu, pazarların denetimi ve deprem öncesi yapılan çalışmalar üzerine konuşuldu. 


Toplantıda, Karayolları arazisi ve arkeoloji parkıyla ilgili sorulara da cevap veren Kılıç, Arkeoloji Parkı'nın SİT alanı olmasıyla beraber oradaki arazi ve binalarla ilgili çeşitli sıkıntılarının yaşandığını bildiklerini ve kimseyi mağdur etmeden soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını belirterek, "Biliyorsunuz arkeoloji parkı, Anıtlar Kurulu'nca onaylandı. Biz buraya maalesef sahip çıkamıyoruz. Karayolları arazisiyle ilgili de çalışma yapıyoruz. TOKİ'ye dedik ki; 'Maltepelinin size olan güveni sarsıldı,...