28 / 04 / 2024

TOKİ mamak altınağaç projesi 2016

TOKİ mamak altınağaç projesi 2016

Kentsel dönüşüm projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap'ta toplam 2 bin 134 yeni konut inşa edecek.

Halka arz fiyatının altına düşen şirketler!

Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda halka arz fiyatının altına düşen şirketleri açıkladı. İşte halka arz fiyatının altına düşen şirketler...

Bakan Şimşek'ten enflasyon müjdesi: Bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, müjdeyi verdi. Bakan Şimşek, gerçekleştirilecek reformlar ile bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceklerini açıkladı.

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

İstanbul'da barajlar son 16 yılın en düşük seviyesinde, su seviyesi yüzde 20'nin altına indi

Yağışların azalmasıyla beraber İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranıda maalesef bugün itibarı ile yüzde 20'nin altına düşerek son 16 senenin aynı dönemine göre en düşük seviyeye indi. İşte haberin ayrıntıları...

İşsizlik yüzde 10'un altına düştü! Mayıs'ta istihdam 63 bin kişi arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, işsizlik yüzde 10'un altına düştü. İşte o rakamlar...

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

İslam Memiş’ten altına ilişkin peş peşe açıklamalar! Fiyatlar aniden tavan yapacak!

Altın fiyatları, 2023’ün en düşük seviyelerini gördükten sonra toparlanma sürecine girmişti. Ancak bugün itibariyle yeniden altın fiyatları tekrardan düşmeye başladı. Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş gram altına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaş nazarında daha da düşer mi? sorusunu sordurmaya başladı. Bu durum piyasada dillendirilirken altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan'dan açıklama geldi. Peki altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Altında ‘umutlu bekleyiş! ABD’de borç krizi altına yarayacak! Uzmanlar, altının zirve yapacağı o tarihi açıkladı!

ABD Merkez Bankası Fed tutanakları altın fiyatlarını bir süredir baskılamaya devam etse de gelecek dönemde yeniden ibrenin tersine döneceği belirtiliyor. ABD’li ekonomistler ve önde gelen yatırım bankaları verdikleri yatırım mesajlarında hep altına yatırıma işaret ediyor.

TOKİ mamak altınağaç projesi 2016 Haberi

TOKİ mamak altınağaç projesi 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), kentsel dönüşüm kapsamında yaşanabilir kentler oluşturmayı amaçlıyor. TOKİ, bu kapsamda Mamak Belediyesi ile birlikte Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi  Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap'ta toplam 2 bin 134 yeni konut hayata geçirecek. 


Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1186 Adet Konut, 1 'er Adet Ticaret Merkezi, Cami, Anaokulu, Lise, İlkokul ve Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek. 


Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 948 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek. 


İhale İlanı:

Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2 Etap 1186 Adet...