29 / 04 / 2024

toki mamak konutları

toki mamak konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

TOKİ Mamak'taki 869 konutun yüzde 60’ı tamam!

TOKİ işbirliği ile Mamak Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Altıağaç- Karaağaç-Hüseyingazi projesinde 869 konutun yüzde 60’ı tamamlandı.

TOKİ Mamak'ta Gazeteciler Cemiyeti'ne 65 konut tahsis etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Ankara Gazeteciler Cemiyeti arasında Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 65 adet konutun satışı amacıyla protokol imzalandı.

TOKİ Mamak'ta bin 219 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Mamak’ta Anayurt ve Gülseren Mahallelerinde, Mamak Belediyesi ile beraber devam eden Kentsel Gelişim ve Gecekondu Dönüşüm Projesi hakkında önemli bilgiler verdi.

TOKİ Mamak'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Mamak'ta Anayurt ve Gülseren mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut yapacak müteahhit firmalarla anlaşma imzalandı.

TOKİ Mamak Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ ve Mamak Belediyesi işbirliğinde yapılan 472 konuttan 232'si, kurayla sahiplerini buldu, Yatık MuslukAltınevler Kentsel Dönüşüm Projesi ile 22 hektarlık alana uygulanan kentsel dönüşüm kapsamında 74 gecekondunun yıkıldığı bildirildi...

TOKİ, Mamak'ta 11 bin 790, Sincan'da 11 bin konut inşa edecek!

Mamak ve Sincan 'da yerel yönetimlerle işbirliğiyle kapsamlı kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirilecek, TOKİ, Mamak 'ta 11 bin 790, Sincan'da ise 11 bin konut inşa edecek.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 25 Nisan tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi!

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi 499 bin TL'den başlıyor. İnciyaka Mamak projesi Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı ile inşa ediliyor...

TOKİ Mamak Gülseren Alt Gelir sözleşme tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap başvuruları 2 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap'ta yer alan konutlar için başvurular 2 Ekim'de başlayacak.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları yarından itibaren başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Mamak Kusunlar Konutları için ödemeler yapıldı!

Mamak'taki TOKİ Kusunlar'dan, 480 konut için uzlaşma sağlandığını bildiren Gökçek, tapu devrini Büyükşehir'e yapan vatandaşların mülk bedellerinin geciktirilmeden banka hesaplarına yatırıldığını söyledi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konutları son başvuru!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konutları'nda yer alan 180 konut açık satışta. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri 21 Temmuz'da başlayacak. Projede toplamda 23 adet daire satışta.

toki mamak konutları Haberi

toki mamak konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi 3'üncü Etap 948 Konut Projesi'nde meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili bazı basın-yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Söz konusu kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin kamulaştırma işlemlerinin 28 Temmuz'da tamamlandığı, altyapı projeleri onaylandıktan sonra da imalatların yapımının ASKİ tarafından onaylanan projelere göre ağustos ayında tamamlandığı kaydedildi. 

ASKİ'nin kendi onaylı projelerine göre gerçekleşen imalatları kabul etmediği ve türlü bahaneler gösterip içme suyu hattına su vermediği kaydedilen açıklamada, İdare'nin hatlara su verilmesine engel teknik bir sorun bulunmadığını defalarca iletmesine rağmen ASKİ'nin bunu yerine getirmediği kaydedildi.

Söz konusu durum hakkında ASKİ üst düzey yöneticileriyle gerçekleşen toplantıdaki tüm taahhütlerin TOKİ tarafından yerine getirildiğinin bahsedildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Özellikle belirtmek...