23 / 05 / 2024

toki manisa son durum

toki manisa son durum

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihalesini 13 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kılıç Kaya: TOKİ Manisa'nın yeni lokomotifi oluyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi. İşte TOKİ’ye dair Kaya’nın o açıklamaları.

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi! 150 konut için beklenen tarih geldi! Kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesinde son dakika müjdesi... 150 konut için beklenen tarih geldi... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi geldi... Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

TOKİ Manisa Yunusemre projelerinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de hayata geçireceği konutların ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir projesinde yer alan 50 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

Toplamda 63 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir projesindeki daireler satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu on başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede fiyatlar 78 bin 334 TL’den başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci son başvurusu bugün!

67 adet konuttan meydana gelen TOKİ Manisa Demirci projesindeki daireler kurasız olarak açık satışta. Manisa Demirci son başvurusu bugün sona eriyor.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru günü!

90 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir son başvuru günü!

Fiyatların 78 bin 334 TL'den başladığı projede 90 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Manisa Demirci alt gelir son başvuru günü...

TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire mevcut. İşte TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru tarihi 30 Eylül Cuma günü olarak belirlendi. Projede fiyatlar 78 bin 334 TL'den başlıyor.

toki manisa son durum Haberi

toki manisa son durum

Yeni yatırımlar için start veren ve 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihale tarihini açıkladı. 

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web  sitesinde yer alan detaylara göre, Manisa TOKİ projesi Şehzadeler ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde 605 adet konutun yanı sıra 54 adet dükkan da yer alıyor. Manisalıların yüzünü güldüren projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

Merakla beklenen TOKİ Manisa Şehzadeler projesinin inşaat çalışmalarının yer tesliminden itibaren toplamda 650 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer...