13 / 05 / 2024

toki mengen 252 konut

toki mengen 252 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mengen'de hayata geçireceği 252 konutun ihalesi yapıldı. 

TOKİ'den Tuzla'ya 1.252 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Tuzla'da 2 yeni projede 1.252 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Bolu Mengen 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Mengen 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Mengen projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Mengen 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Siirt Merkez'de 252 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt Merkez'de de 252 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

TOKİ Bolu Mengen 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bolu Mengen'e 252 konut!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 17 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mengen başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Mengen başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Bolu Mengen TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mengen projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Bolu Mengen başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mengen projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Bolu Mengen 2. Etap TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bolu Mengen 2. Etap projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mengen 2. Etap projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Bolu Mengen’e yöresel mimaride 252 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mengen'de hayata geçireceği 252 konutun ihalesi yapıldı. 

TOKİ Bolu 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

toki mengen 252 konut Haberi

toki mengen 252 konut


TOKİ'nin Bolu’nun Mengen İlçesi Beşler Mahallesi’nde inşa edeceği 252 konutun ihalesi yapıldı. İhale kapsamında ayrıca cami, büfe ve dere ıslahı ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor. 

Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 156’sı 2 oda 1 salon  ve 96’sı ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Mengen’in eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan TOKİ Bolu Mengen projesinde bina cephelerinde zemin kat seviyesinde yöresel doğal taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar,  dekoratif pencereler, söveler ve payandalar kullanıldı.