12 / 05 / 2024

toki menteşe devlet hastanesi

toki menteşe devlet hastanesi

TOKİ Muğla Menteşe'de 475 yataklı devlet hastanesi inşa edecek. Tamamlandıktan sonra Sağlık Bakanlığı'na devredilecek olan Menteşe Devlet Hastanesi 95 milyon TL proje bedeliyle hayata geçiriliyor...

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

Sosyal yardım alan vatandaşlara güzel bir haber: TCKN son hanelerine göre e-Devlet üzerinden ödeme yapabileceksiniz! 

Hükümet tarafından verilen sosyal destek ödemeleri, düzenli olarak yapılırken, yeni bir duyuru yapıldı. Bu ödemeler artık e-Devlet sistemi aracılığıyla alınabilecek! Tüm ayrıntılara haberimizden erişebilirsiniz.

EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet! EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? Başvuran herkes şimdi baksın!

'EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olacak, açıklandı mı?' sorularının yanıtları sık sık internette araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

2023 e-Devlet 4.336 TL yardım başvurusu başladı! Her ay ödenecek bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen yapılan yardım ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Bu ödeme kapsamında başvuruyu e-Devlet üzerinden yapabilir ve kabul edilmesi durumunda aylık 4.336 TL alabilirsiniz. Peki, başvuru şartları ve detayları nelerdir? Sizin için derledik...          

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Bu şartları sağlayanlar aylık 5 bin TL destek alacak!

AFAD, depremin meydana geldiği 11 kentteki evi hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi ya da kiracılar için Afetzede Barınma Desteği vereceğini açıkladı. Konut sahibi ya da kiracılar için e-Devlet Kapısı üzerinden Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı.

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

Belediyeler, STK’lar, kaymakamlık ve valilikler gibi pek çok çeşitli kurumun yanında bireysel yardımlarda özellikle Ramazan’da bir hayli artış gösteriyor. 23 Mart tarihinde başlayacak Ramazan için yardımlar da dağıtılmaya başladı. İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu...

Ramazan kolisi yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Ramazan kolisi yardımı başvurusu e-Devlet!

Ramazan ayına girilmesine sayılı günler kala maddi durumu iyi olmayan kişilere yapılacak olan 'Ramazan kolisi yardımı' başvurusu araştırılıyor. Peki Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu.

e-Devlet'te son dakika düzenlemesi! Askerlik işlemleri artık tek noktadan yapılabilecek!

Milli Savunma Bakanlığı, askerlik işlemlerinin e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebileceğini açıkladı. Artık askerlik işlemleri tek noktadan yapılabilecek...

SGK, e-Devlet ve PTT'de paranız kalmış olabilir! Tekl tıkla şimdi paranızı alın!

Son zamanlarda vatandaşların gündeminde, hesaplarına yatırılmış olmasına rağmen fark edemedikleri veya çekemedikleri, SGK, e-Devlet ve PTT'de unutulan destek paraları yer alıyor. Bu sebeple vatandaşların bu ödemeleri hemen kontrol etmeleri önemlidir.

e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal desteklere geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' dahil edilmişti. e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Ödemeler arttı! Başvurular e-Devlet'ten alınacak! PTT'ye 2500 TL'lik para hemen yatacak! İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelere maddi destek ödemesinde bulunuyor. Ödemeler arttı! Başvurular e-Devlet'ten alınacak! PTT'ye 2500 TL'lik para hemen yatacak! İşte şartlar...

toki menteşe devlet hastanesi Haberi

toki menteşe devlet hastanesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Muğla Menteşe İlçesi’nde bulunan ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı’ na tahsis edilen 158.469,266 metrekarelik alanda hastane inşa edecek.


Muğla Menteşe Devlet Hastanesi 475 yataklı olacak.  475 yataklı Menteşe Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları tamamladıktan sonra, Sağlık Bakanlığı'na devredilecek. Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'nde bünyesinde kullanılacak ekipmanlar ve çalıştırılacak personel sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenecek.




Gülcihan YELKENCİ /...