06 / 05 / 2024

TOKİ Modern Karakol

TOKİ Modern Karakol

TOKİ, zorlu doğa şartları, ulaşım zorlukları ve güvenlik sorunlarına rağmen 60 karakolun yapımını tamamlayarak silahlı kuvvetlere teslim etti

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

Diyarbakır modern sanayi sitesine gelecek yıl kavuşacak!

TOKİ'nin üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımına başladığı modern sanayi sitesi, 2019 yılında hizmete sunulacak. 

TOKİ modern köyler inşa ediyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Tarımköy projelerimizle altyapısı, konutları, sosyal donatıları, yolu, çocuk parkı ve çevre düzenlemesi olan modern köyler inşa ediyoruz" dedi.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

TOKİ Malatya Darende'de modern çarşı yapacak!

TOKİ tarafından ilk defa Darende'ye yapılacak olan modern çarşı merkezi için Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, vatandaşlarla bir araya gelerek görüşlerini aldı.

Ergün Turan: Uşak'a modern şehirler kurulacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Ergün Turan:Modern şehirler kurmak istiyoruz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

TOKİ Başkanı: Modern şehirler kurmak istiyoruz

Uşak'taki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, şehirleri geleceğe taşımak, geleceğin Türkiye'sinde modern şehirler kurmak istediklerini belirtti. İşte ayrıntılar...

Canik Yeni Mahalle'de modern yaşam alanı inşa edilecek!

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle’de 80.5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşa edilecek.

Korucuk Mahallesi sakinleri modern semt pazarı istiyor!

Korucuk Mahallesinde, mahalle sakinleri modern semt pazarı kurulması için imza kampanyası başlattı. Sakinler TOKİ Numan Yazıcı Cami önündeki derenin ıslah edilerek mahalleye modern semt pazarının kurulması için imza kampanyası başlattılar.

TOKİ'nin restorasyon kredilerine başvurular başladı!

TOKİ modern şehirler inşa ederken bir yandan da unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki tarihsel değerlerimizi. sağladığı restorasyon kredileriyle gelecek nesillere kazandırıyor.

TOKİ Modern Karakol Haberi

TOKİ Modern Karakol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Jandarma Genel Komutanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında imzalanan protokol doğrultusunda, güvenlik açısından yüksek risk taşıyan bölgelerde 206 karakol inşa ediliyor. 


Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen terör saldırısı sonrasında sınırda yüksek güvenlikli karakol yapılması kararı alındı. 


Bu doğrultuda, MSB ve Jandarma Genel Komutanlığı ile TOKİ arasında, öncelikle terör örgütünün hedefindeki yüksek risk taşıyan karakolların yerine yenilerinin yapılması amacıyla protokol imzalandı. 


Bölgedeki çetin arazi koşulları, ulaşım problemleri ve zaman zaman ortaya çıkan güvenlik sorunlarına rağmen geçen 60 karakol tamamlanarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim edildi. 146 karakolun inşası ise devam ediyor. Bunlar arasında Dağlıca Tabur Merkezi ile Keritepe ve Peytepe mevkilerindeki takım karakolları da yer alıyor. 


''H tipi'' projelendirildi


Projeleri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından hazırlanan...