06 / 05 / 2024

toki mudurnu konutları 3.etap

toki mudurnu konutları 3.etap

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu'ya yapılacak olan 3. Etap TOKİ projesi için ihalenin yapıldığını ve ihale sözleşmesinin de imzalandığını söyledi. Bu projeyle ilçeye yaklaşık 500 konut yapılacak.

TOKİ Mudurnu’da inşa ettiği konutlarda güvenli bir yaşam sunuyor!

TOKİ’nin Bolu Mudurnu’da inşa ettiği sosyal konutlar, bölge sakinlerine bölgenin sert ikliminde konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor. 

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap kura sonuçları 6 Eylül 2017!

TOKİ Mudurnu 3. Etap kura sonuçları 6 Eylül 2017 henüz açıklanmadı. Projedeki 10 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Mudurnu son başvuru tarihi bugün!

Bolu Mudurnu 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 10 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Mudurnu 3. Etap'ta yer alan 10 adet konut için başvurular 21 Ağustos – 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Mudurnu kura sonuçları 500 konut isim listesi!

TOKİ Mudurnu kura sonuçları 500 konut isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Mudurnu kura sonuçları 500 konut isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

toki mudurnu konutları 3.etap Haberi

toki mudurnu konutları 3.etap

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu'ya yapılacak olan 3. Etap TOKİ projesi için ihalenin yapıldığını ve ihale sözleşmesinin de imzalandığını söyledi. Bu projeyle ilçeye yaklaşık 500 konut yapılacak. 


Milletvekili Ercoşkun yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi Toplu Konut İdaresi Başbakanlığımızın ve Ak Parti icraatlarının Türkiye genelindeki en önemli ayaklarından birisini oluşturuyor. Bolu da da bu manada neredeyse birkaç ilçe büyüklüğünde TOKl hizmetini şimdiye kadar vatandaşın hizmetine sunduk. Bolu muza yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" diye konuştu. 


İHALEYE ÇIKTI 

Mudurnu'da yapılan projeden bahseden Ercoşkun, "Mudurnu da 3. kez uygulanacak olan Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKI) projesinin içeriğinde 496 konut. 1 adet ticaret merkezi. 500 kişilik çok amaçlı kultur merkezi bulunmakta. Diğer taraftan da modern konut imkanını da gene Mudurnulu hemşerilerimize sağlamış...