30 / 04 / 2024

toki nevşehir dönüşüm projeleri 2021

toki nevşehir dönüşüm projeleri 2021

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir projesinin ihalesini 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Nevşehir’deki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart’ta atılacak!

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

toki nevşehir dönüşüm projeleri 2021 Haberi

toki nevşehir dönüşüm projeleri 2021

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar gelirli ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

TOKİ'nin projelerle ilgili ihale ilanları resmi internet sitesinde yayınlanıyor. Son yayınlanan ilana göre, TOKİ, Nevşehir'de 135 yeni konut ve 18 adet dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/306142 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Nevşehir İli, Kale...