30 / 04 / 2024

toki osmaniye düziçinde kaç konut yapacak

toki osmaniye düziçinde kaç konut yapacak

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi'ne 3. Etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi. Düziçi'nde daha önce ilki 192 adet, ikincisi 162 adet olmak üzere iki TOKİ projesi hayata geçmişti.

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Osmaniye'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Osmaniye ili, Düziçi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık natamam site inşaatı!

Düziçi İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye İli, Düziçi İlçesi, Hürriyet Mahallesi 2332 ada, 1 parselde yer alan natamam site inşaatını 8 milyon 517 bin 364 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Osmaniye 135 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Osmaniye 135 konut ve 1 adet ticaret merkezi ihalesi 25 Eylül'de!

Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

toki osmaniye düziçinde kaç konut yapacak Haberi

toki osmaniye düziçinde kaç konut yapacak

Düziçi Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıda, yapılacak olan TOKİ evleri hakkında bilgi veren Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "Düziçi'ne 3. Etap TOKİ Evi yapılması için milletvekillerimizin de desteği ile bir çalışma başlattık. Biz, belediye olarak TOKİ' ye kefil oluyoruz. İlk bir haftada müracaat edenlere kura çekilişi olmayacak. Dairelerimiz 2 + 1 ve 3 +1 özelliğinde olacak. Her biri 4 kattan oluşacak dairelerden almak için Düziçi sınırlarında en az bir yıl ikamet ediyor olacaksınız. Ayrıca eviniz olmayacak ve 25 yaşını doldurmuş olacaksınız. Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olacaksınız ve Toplu Konut Kredisi kullanmamış olması gerekiyor. Müracaat eden kişinin kendisine, eşine veya velayeti altındaki çocuklarına ait ev olmaması, aylık hane halkı gelirinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerekiyor"...