19 / 05 / 2024

toki ovacık ihale

toki ovacık ihale

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde inşa edilecek 314 konutun ihalesi yapıldı.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ'den Karabük Ovacık'ta 770 bin liraya 3+1! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Ovacık 2022 sosyal konut projesinin bilinmeyenleri belli oldu. Peki TOKİ Karabük Ovacık projesinde toplam kaç daire inşa edilecek? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Ovacık 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Kırıkkalelilere son dakika ucuz konut müjdesi! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kırıkkale projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Kırıkkale projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Devlet lojmanlarından 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 konut ve 1 okul müjdesi!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 yeni konut!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 315 yeni konut!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki ovacık ihale Haberi

toki ovacık ihale



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde inşa edilecek 314 konutun ihalesi yapıldı. 5 Ocak, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca sosyal tesis, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 250’si 2+1 ve 64’ü ise 3+1 planında tasarlandı.


Projede cephe tasarımında yöresel taş kaplamalar kullanılarak farklılık yaratılmaya çalışıldı. Pencerelerin tasarımına önem verildi. Bölge halkının gün içerisinde vakit geçirebileceği, peyzajla süslenmiş birbirine bağlanmış sokaklar ve aynı zamanda ticaret binası ile sosyal tesisin birlikte kullanabileceği şekilde tasarlandı.


TOKİ...