26 / 07 / 2024

toki park nevşehir

toki park nevşehir

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ'den Nevşehir'e 130 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 130 konut yer alacak.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Nevşehir'e 140 yeni konut müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 140 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Nevşehir'e 274 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 274 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Nevşehir'e 135 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir projesinin ihalesini 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Nevşehir'e 41 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Karasoku'da 41 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Nevşehir'e 1.410 yeni konut!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

toki park nevşehir Haberi

toki park nevşehir

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarda 419 konutluk 9 blokun yer aldığı bölgede, 3000 metrekarelik bir alan üzerindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı. Park alanında önümüzdeki günlerde çimlerin de büyümesi ile bu alanda 6 adet kamelya düzeneği oluşturulacak.


Park alanında, çeşitli fidanların yanı sıra süs bitkilerinin de ekimi yapıldı. Ayrıca park alanının alt bölümünde alanı hazırlanan ve çevresi tel örgülerle çevrilecek alanda bir de basketbol Oyun Sahasının daha yapımı Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından...