29 / 07 / 2024

toki pendik orman projesi

toki pendik orman projesi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını dile getirdi.

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Helim İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helim İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Enes Sert tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

toki pendik orman projesi Haberi

toki pendik orman projesi

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını söyledi.


Yapı malzemesi şirketi YTONG’un Pendik’te 1963 yılında 300 dönüm arazi üzerine kurulan fabrikası yıkılıyor, yerine dev bir yeşil alan geliyor. Bu cümlenin içinde hem yeni bir yatırımın haberi, hem de bölge insanının nefes alacağı yeni bir yeşil alanın müjdesi var. Böyle şeyler yazmayı özlemişiz.


YTONG Türkiye CEO’su Fethi Hinginar ile Çatalca’daki Türkiye’nin en yeşil fabrikasında bir araya geldik. Geçtiğimiz yıl 30 milyon Euro’luk yatırımla devreye giren bu fabrika dünyadaki ilk ve tek yeşil sertifikalı YTONG tesisi. Hinginar, şirketin 2018’de 55’inci yılını kutlayacağını söyleyerek yeni bir yatırım haberi verdi. Artık şehir içinde kalan Pendik’teki fabrikanın TOKİ tarafından kamulaştırıldığını, onun yerine Gebze’de...