27 / 04 / 2024

TOKİ projelerinde yöresel taşları tercih ediyor

TOKİ projelerinde yöresel taşları tercih ediyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, konut yaptıkları bölgelerin ekonomisine katkı sağlamak ve kalıcı yapılar inşa etmek için konut yapımında yöresel taşları kullanmayı tercih ettiklerini söyledi.

Sinpaş Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin 24 ay vade avantajı!

Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Boulevard Çankaya ve Sefaköy'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

TOKİ Düzce Yığılca’da 608 bin liraya 2+1 konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Yığılca projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Düzce Yığılca’da 2022 sosyal konut projesi...

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Nef projelerinde yüzde 0,79 faiz fırsatı! 366 bin TL'ye!

Nef projelerinde yüzde 0,79 faiz imkanı sunuluyor. Projeler de yer alan konutların fiyatları 366 bin TL'den başlıyor.

Of, Çaykara ve Dernekpazarı'na yöresel mimarili binalar geliyor!

Karadeniz'in ve Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Uzungöl’e giden yol üzerindeki 3 ilçede binaların çehresi değişiyor. Binalar yöresel mimariye uygun görünüme kavuşuyor

Yozgat'taki yöresel ev yoğun ilgi görüyor!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarıhacılı Mahallesi'nde açılan Yöresel Ürün Pazarı ve Kahvaltı Evi yoğun ilgi görüyor. Konakta Yozgat yöresine ait yöresel ürünler satılırken, üst katta ise organik kahvaltı ve yöresel yemekler satılıyor.

Kırsaldaki alanlarda yöresel mimariye uygun konutlar üretilecek!

Koruma Odaklı Kırsal Alan Planlaması Modeli Uygulaması ile Köylerde Yöresel Özellikler ve İhtiyaçlar Dahilinde Yapılaşma Koşullarının Belirlenmesi Projesi ile kırsaldaki yapılaşma koşulları belirlenecek.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Murat Kurum: Yöresel mimari çalışmalarımız sürüyor!

Türkiye'de konut seferberliği başlatıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yöresel mimariye ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

TOKİ projelerinde yöresel taşları tercih ediyor Haberi

TOKİ projelerinde yöresel taşları tercih ediyor


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, konut yaptıkları bölgelerin ekonomisine katkı sağlamak ve kalıcı yapılar inşa etmek için konut yapımında yöresel taşları kullanmayı tercih ettiklerini söyledi.


Dar gelirli vatandaşlara dönük konutları Türkiye geneline yaymaya çalıştıklarını ifade eden Turan, “Bugüne kadar 650 bin konutu vatandaşlarımıza imal ettik. 3,5 milyon insanımız, toplu konut binalarında oturuyor” dedi. Konut yapımı konusunda önemli birikime sahip olduklarının altını çizen Turan, “Mutlaka yöresel mimariye dikkat ediyoruz. Hiçbir şehirde en yüksek bina, TOKİ binası olmToplu Konut İdaresiyacak” diye konuştu.



Ekonomi...