03 / 05 / 2024

toki rekor başvuru

toki rekor başvuru

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösteriyor.

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldiğini açıkladı.

TOKİ 250 bin konut projesine rekor başvuru! Saatler içinde 207 bin başvuru geldi! İşte başvuru şartları! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önce 10.30 itibarıyla İlk Evim İlk İş Yerim projesine 92 bin başvuru geldiğini, ardından ise 11.00'da rakamın 141 bine, 11.45'te ise 207 bine yükseldiğini belirtti. İşte TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesindeki son dakika gelişmeleri...

Konya Meram Turgutreis Evleri'ne rekor başvuru!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde başvuru süreci devam ediyor. Son başvuruların yarın yapılacağı projede başvurular rekor seviyeye ulaştı. 

TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına 5 günde 356 bin 633 başvuru!

TOKİ'nin 2020 ucuz konut kampanyasına rekor başvuru geldi. Kampanyaya 5 günde toplam 356 bin 633 başvuru geldi. Başvuru yapan 226 bin 299 kişi ödemesini yaptı. Başvuruların yüzde 50’si ise e-devlet üzerinden yapıldı...

TOKİ 50 bin sosyal konuta rekor başvuru!

TOKİ'nin Türkiye genelinde konut ihtiyacını karşılamaya dönük başlattığı 50 bin konutluk üretim kampanyasına 636 bin 787 başvuru yapıldı...

TOKİ 50 bin konut projesine Batman’dan rekor başvuru!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan 50 bin konut projesine Batman’da rekor başvuru yapıldı.

TOKİ'nin o projesine rekor başvuru!

TOKİ'nin Türkiye'nin 67 şehrinde başlattığı 50 bin konut projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Kampanya kapsamındaki 50 bin konuta 620 binden fazla başvuru geldi. Bir projeye ise 157 bin 355 vatandaş başvurdu.

İmar barışına rekor başvuru İzmir'den!

İmar barışı uygulamasına İzmir'den rekor başvuru geldi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak son verileri açıkladı. Albayrak, “Yaklaşık 1 milyon 500 bin başvuru alındı. Devletin kasasına 1 milyar 867 milyon lira girdi” diye konuştu.

Meram Aksinne Evleri’ne rekor başvuru!

Meram Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Aksinne Konut Yapı Kooperatifi için 30 Ekim tarihinde başlayan müracaatlarda adeta bir talep patlaması yaşandı ve rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.

3. havalimanı güvenlik görevlisi ilanına rekor başvuru!

29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına 4 ayda 20 bin kişi başvuru yaptı ve rekor kırıldı. 

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına rekor başvuru!

Dünyanın lider inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvuru rekor seviyeye ulaştı. 

3. Havalimanı güvenlik görevlisi ilanına rekor başvuru!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi ilanına, bugüne kadar güvenlikçi alımı için yapılmış en yüksek başvuru geldi ve rekor başvuru sayısı olarak kaydedildi. 

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına rekor başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyasına ilk 5 günde 2 bin 928 başvuru yapıldı.

toki rekor başvuru Haberi

toki rekor başvuru

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösteriyor. Ankara ve Malatya’da kura ile satışa çıkarılan ve başvuruları devam eden konutlarda, başvurular ilk günlerde konut sayısını aştı. Karabük, Kastamonu ve Bartın’da emeklilerle bir araya gelerek konut edinimi konusunda bilgi veren TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz” dedi. 


TOKİ’nin başta emekliler olmak üzere düşük gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için 250 lira taksitli konut projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Emeklilerinin konut ihtiyacının karşılanması amacıyla satışa sunulan projelerden yüzde 25 oranında kontenjan ayırdığını belirten M. Ergün Turan, ayrıca...