16 / 05 / 2024

TOKİ Samandağ

TOKİ Samandağ

Samandağ Belediyesi, Hatay Samandağ Zeytunlu Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine Toplu Konut yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 8 Eylül'de yapılacak taşınmazın satış bedeli 17 milyon 736 bin 562 TL olarak belirlendi.

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

Hatay Samandağ'daki yıkıma tepki!

Hatay Samandağ'da kıyı şeridinde bulunan hazine arazilerinde başlayan yıkım tepkilere neden oldu.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği bitmiyor!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri ortaya çıkan yapıların yıkım çalışmalarında gerginlik devam ediyor.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisi üzerinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri söylenen yapılar yıkılıyor.

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Hatay Samandağ Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımı devam eden Samandağ Devlet Hastanesi’nin 2019 yılı içerisinde tamamlanacağı müjdeledi.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Samandağ Haberi

TOKİ Samandağ


Samandağ Belediyesi, Hatay Samandağ' da Zeytunlu Mahallesi 429 parseldeki arsa üzerine Toplu Konut yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 8 Eylül'de yapılacak taşınmazın satış bedeli KDV hariç 17 milyon 736 bin 562,50 TL olarak belirlendi.




SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KAT KARŞILIĞI TOPLU KONUT İŞİ YAPTIRILACAKTIR.


1- Mülkiyeti Samandağ Belediyesine ait Hatay İli Samandağ İlçesi Zeytunlu Mahallesi 194 ada 1 sayılı parselde bulunan arsanın üzerine; kat karşılığı Toplu Konut yapım işi, 2886 Sayılı Devlet İhale kanununun 36 vd. Maddeleri uyarınca kapalı zarf teklif usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.


2- İhale 08.09.2016 günü saat 14:00’de Samandağ Belediyesi hizmet binasında bulunan Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.


3- İhaleye katılacak isteklilerden aşağıda sıralanan şartları taşıması ve istenen belgeleri ibraz etmesi şarttır.


A. Kanuni ikametgâh sahibi olmak.


B. Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.


C. Geçici...