02 / 05 / 2024

toki şanlıurfa daki projesi

toki şanlıurfa daki projesi

TOKİ ve Şanlıurfa Büyükşehir işbirliğiyle yapılacak olan Paşabağı Mahallesi ve Eski Sanayi Sitesindeki Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesi' nin 1. etabı 30 Martta ihaleye çıkmaya hazırlanıyor.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'daki tarihi evler butik otele dönüşüyor!

Dünyanın en eski kentlerinden Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edilerek butik otele dönüştürülüyor.

TOKİ Şanlıurfa'daki 276 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa merkezde yer alan 276 adet iş yerini satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa'daki 236 iş yerini satışa sundu!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 236 iş yeri satışa sunuldu. Satışa çıkan iş yerleri için başvurular 12 Eylül - 27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'daki 106 iş yerini 1 Şubat'ta satacak!

TOKİ portföyünde yer alan Şanlıurfa Maşuk'taki 106 adet iş yerini 1 Şubat 2018 tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. 

Şanlıurfa'daki tarım arazilerinin imara açıldığı iddiası mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'daki tarım arazilerinin imara açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'ya iletti..

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuru ücreti!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuru ücreti 2 bin TL olarak belirlendi. Başvuru dönemi 23 Kasım 2015 tarihinden itibaren başlayacak olan projede 61 tane daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

Şanlıurfa'daki tarihi yapılar onarılıyor!

Şanlıurfa'nın tarihi dokusunu tekrar gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde bulunan tarihi Beykapısında yapmış olduğu proje doğrultusunda bölgede cephe ve meydan düzenleme çalışması başlattı.

Alt gelir TOKİ Şanlıurfa Maşuk son başvuru günü!

Alt gelir TOKİ Şanlıurfa Maşuk son başvuru günü 4 Aralık 2015 olarak belirlendi. Kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 108 ay vadelendiriliyor. Projede yer alan 61 adet konut kurayla satışa sunuluyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuru detayları...

2015 TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk daire fiyatları 72 bin 154 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 107 adet konut satışa sunuluyor. İşte 2015 TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir başvuru şartları...

toki şanlıurfa daki projesi Haberi

toki şanlıurfa daki projesi

Güneydoğu'nun en prestijli dönüşüm projesi olan Eski Sanayi Dönüşüm ve Yenileme Projesinin maliyeti ise 250 Milyon dolar... TOKİ, Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 .etabını 30 Mart 2015'te ihaleye çıkarmaya hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm uygulanacak olan eski sanayi bölgesindeki projede 88 adet ofis, 463 edat dükkan, ticaret merkezleri, ofisler olacak. 

Ayrıca, kentsel dönüşümle yaklaşık 5 bin kişinin istihdam edileceği belirtiliyor. 

250 milyon dolar harcama yapılacak "Kentsel Dönüşüm" projesi boş alanlardan başlayacak. Daha sonra biten inşaatlara doldur boşalt yöntemi yapılacak. Projenin 5-6 yıl içerisinde hayata geçmesi hedefleniyor. 

İhaleyi üstlenecek firma ilk etapta şehrin merkezi bir bölgesinde yer alan eski sanayi sitesinin bulunduğu alanı fonksiyonunu yitirmiş ve köhnem iş yapılardan temizleyecek.Bölgen in yeni bir yaşam alanına dönüştürülmesi için yaklaşık 250 milyon...