03 / 05 / 2024

toki şanlıurfa Yeşildirek projesi

toki şanlıurfa Yeşildirek projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek 537 konut ihalesi 29 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 adet konut ve 44 adet dükkan hayata geçirecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm kapsamında toplam 595 adet konut inşa edecek...

Şanlıurfa Yeşildirek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 bin metrekare alanda yapılacak olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek'e 537 konut yapacak!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 konut inşa edilecek. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 537 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek projesinin detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Şanlıurfa projesine Hera Teknik Yapı'dan 101,7 milyon TL teklif!

Hera Teknik Yapı, TOKİ tarafından bugün düzenlenen Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 537 Adet Konut, 44 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesine 101 milyon 750 bin TL teklif verdi...

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek 537 konut ihalesi 29 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 adet konut ve 44 adet dükkan hayata geçirecek. 

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm çalışmaları başladı!

Şanlıurfa’da Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin startı verildi. 270 bin metrekarelik kentsel dönüşüm Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği ile gerçekleştirilecek.

TOKİ, Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 715 adet konut ve 78 adet dükkan inşa edilecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 537 konut ve 44 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 adet konut ve 44 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa Yeşildirek'te imar izinleri durduruldu!

Şanlıurfa'da Yeşildirek Mahallesinde imar izinleri durduruldu. Alınan bilgiye göre bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yeşildirek Mahallesinde imar izinleri bir süre ile durduruldu.

TOKİ Şanlıurfa'da emeklilere 304 konut yapacak!

“Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 304 Konut için, 09 Aralık – 30 Aralık 2015 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası Şanlıurfa Şubeleri aracılığı ile başvuruların kabul edileceği bildirildi.

toki şanlıurfa Yeşildirek projesi Haberi

toki şanlıurfa Yeşildirek projesi

TOKİ tarafından, Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

29 Ağustos 2018 Çarşamba günü yapılan ihale kapsamında ayrıca 44 dükkân ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Projedeki konutların 104’ü 2 oda 1 salon, 205’i 3 oda 1 salon ve 228’i ise 4 oda 1 salon planında hayata geçirilecek.

TOKİ ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokolle Yeşildirek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. İlk aşamada “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan taşınmaz ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan toplam 4,7 Ha büyüklüğündeki taşınmazların İdaremize devri yapıldı. Bu alanda 537 konut ve 44 dükkân inşa edilerek köhnemiş, çarpık yapılaşma bulunan ve yeterli sosyal donatı olmayan alandan hak sahiplerinin tasfiyesi de planlandı.

TOKİ Şanlıurfa...