03 / 05 / 2024

toki şanlıurfada konut mu yapacak

toki şanlıurfada konut mu yapacak

Gaziantep ve Urfa az ve orta gelir grubuna yönelik konut talebinin en yüksek olduğu iki il. İşte bölgeye yapılacak yatırımlar ve Kuzey Şehir projesi kapsamında yapılan beyin fırtınası ve Arama Konferansı’ndan kısa notlar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ Şanlıurfa projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 603 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Birecik'te 400 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa İli, Birecik ilçesinde 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

toki şanlıurfada konut mu yapacak Haberi

toki şanlıurfada konut mu yapacak

TOKİ, büyük konut alanlarını kapsayan “Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler Projesi”nin ilk ve en büyük uygulama alanı olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nde bir ilke imza atıyor. 50 bin konutluk mega projeyi “aktif katılım” prensibiyle planlama kararı alan TOKİ, tasarımcılar, şehir plancıları, sosyologlar, mimarlar, mühendisler, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ile “Nasıl bir şehir olmalı?” sorusuna yanıt arıyor. Amaç, fiziki nitelikleri kadar ekonomik, kültürel ve sosyal ölçekleri de tanımlanmış bir şehir ortaya çıkarmak.  Plan sürecini yerel aktörlerle şekillendirecek olan çalışma; Paydaş Analizi, Derinlemesine Mülakatlar, Arama Konferansları ve Çalıştay olmak üzere 4 aşamada kurgulanmış. Son aşama olan 15 Haziran 2016’da gerçekleşecek Çalıştay’da, Beyin Fırtınası, Arama Konferansı, Paydaş Analizleri, Derinlemesine Mülakatlar ve elde edilen tüm çıktılardan yararlanılarak geliştirilecek olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’ne...