19 / 05 / 2024

toki sarıoğlan tarımköy fiyatları

toki sarıoğlan tarımköy fiyatları

TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy kampanyası başvuruları 17 Şubat'ta başlıyor. 4 adet konutun satılacağı kampanyada daireler için yüzde 12 peşinat veriliyor, kalan tutar 180 ay taksitle ödenebiliyor...

Dikkat! O borçlar 5 yıl vadeyle yapılandırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kredi kullandırılan tarımsal amaçlı kooperatifler ve ortaklarının borçları, yeniden yapılandırma düzenlemesi kapsamında, her yıl bir taksit olmak üzere 5 eşit taksitle tahsil edilecek.

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi ve Kayseri Sarıoğlan 2. Etap listesi...

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Sarıoğlan 2. Etap projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Son 10 yılda Zonguldak'ta imara açılan tarım arazileri mecliste!

Çiftçilerin kullanımına açılan hazine arazilerinin 7 ille sınırlandırılması ve son 10 yılda Zonguldak ilinde imara açılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi yarın!

Niğde Ulukışla Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 18 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

toki sarıoğlan tarımköy fiyatları Haberi

toki sarıoğlan tarımköy fiyatları


TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy kampanyası!


TOKİ tarafından Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy'de yaptırılan konutların 4'ü satışa sunuluyor. Satışa sunulan daireler ön şartsız ve kurasız satılacak.


TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy kampanyasına başvurular 17 Şubat 2014 tarihinde başlayacak ve 31 Mart 2014 tarihinde de sona erecek. Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy TOKİ Evleri için müracaatlar Ziraat Bankası şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy kampanyası kapsamında satılacak dairelerin iki tanesi 109 bin 870 TL, iki tanesi de 107 bin 332 TL'den satılıyor. Yüzde 12 peşinatın verileceği TOKİ Sarıoğlan Tarımköy'de kalan tutar 180 ay taksitle ödenebilecek.


TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy'de konut teslimleri sözleşme imzalama tarihinden itibaren 24 ay sonra yapılacak.


Detaylı bilgi için