02 / 05 / 2024

toki şarkışla ev fiyatları

toki şarkışla ev fiyatları

TOKİ'nin Sivas-Şarkışla 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru tarihleri...

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Çorum Laçin'de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Laçin projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Laçin 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ 2+1 ev fiyatları ne kadar? TOKİ 2+1 peşinat ne kadar? İşte TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatları!

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar geldi. Vatandaşlar açıklama dahilinde ödeme ve TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatlarını araştırıyor.

5 soruda TOKİ Muğla sosyal konut projesi 2022!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Muğla'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Muğla'nın hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ özel kontenjanla ev sahibi yapıyor! İndirimli konutlar kimleri kapsıyor?

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için konutta 3 önemli adım atılıyor. Yeni konut kampanyasında taksit düzenlemesi düşük gelirli vatandaşlar göz önünde bulundurularak uygulanacak.

Kira fiyatları artacak mı? İstanbul’da öğrenciler yana yakıla ev arıyor..

YKS sınavının ardından üniversite öğrencileri bir bir tercih yapmaya başladı. Tercihlerini İstanbul’dan yana kullanan üniversite öğrenci adayları yana yana ev aramaya başladı.

TOKİ'den ucuz ev hamlesi! 24 ilde resmen başlıyor! İşte aranan şartlar

TOKİ merakla beklenen haberi açıkladı. Türkiye genelinde 24 ilde, toplamda 3 bin 151 konutu satışa sunacağını duyurdu. İşte TOKİ ucuz ev kampanyasına dair tüm ayrıntılar…

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den ucuz ev nasıl alınır?

TOKİ ülke genelinde dar gelirli aileleri ev hayaline kavuşturmaya devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev alırken nelere dikkat edilmeli.

Kovid-19'la ev fiyatları uçtu!

Konut kiraları ve ev satış fiyatlarında, özellikle senenin ilk günlerinden beri yükselişler sürüyor. Konut sektörüne ilişkin duyurulan her yeni veri, bir konutta oturmanın vatandaş için daha da pahalılaştığını gözler önüne seriyor. Peki fiyatlarda son durum ne? İşte ayrıntılar...

toki şarkışla ev fiyatları Haberi

toki şarkışla ev fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sivas-Şarkışla 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Sivas-Şarkışla 2. Etap Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Sivas-Şarkışla Şubesi olacak.


TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru!

TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuruları 01 Şubat – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Sivas Şarkışla projesindeki dairelerin fiyatları 122 bin 125 TL ile 144 bin 250 TL aralığında değişiyor. Projedeki daireler 3+1 olarak tasarlandı. 


Satış duyurusu için