28 / 04 / 2024

TOKİ serkent alternatif yol

TOKİ serkent alternatif yol

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Kanal İstanbul'a alternatif finansman modeli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul için alternatif finansman modelleri geliştirildiğini dile getirdi.

Ülke ekonomisine zarar veren betona alternatif aranıyor!

İnşaat sektörü temsilcileri betonun ömrünün kısa olması ve karbon salımına neden olduğu için, betona alternatif arayışının devam ettiğini dile getirdi. 

Emekliye bayram ikramiyesinde üç alternatif!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her sene milyonlarca emekliye verilen bin TL'lik bayram ikramiyelerinin bu sene enflasyon kadar artırılacağı açıklamasından sonra artış için yasa teklifi bekleniliyor. Bayram ikramiyeleri için yapılacak olan zam oranlarında 3 alternatif dile getiriliyor.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Alternatif Bank'tan koronavirüsle mücadeleye destek!

Alternatif Bank, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine sunduğu desteklere bir yenisini ekledi.

Yollar 'akıllanacak' ulaşımda alternatif artacak!

Berlin Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Albayrak yaptığı açıklamada gelecek 10 senede yapılacak araçların alternatif motorlara sahip olacağını dile getirerek, "Bunun için enerji yükleme altyapısına ihtiyacımız var." diye konuştu.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Alternatif Hafriyat Nakliye İnşaat Metal Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif Hafriyat Nakliye İnşaat Metal Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şükrü Tahmaz tarafından kuruldu. 

Koronavirüs krizi uzarsa AVM’ler alternatif pazarlara yönelecek!

Çin'deki koronavirüsü salgınının en çok etkilediği sektörlerin başında perakende geliyor. Koronavirüs krizi uzarsa AVM’ler alternatif pazarlara yönelecek.

Ankara-İstanbul YHT'ye alternatif yeni tren hattı önerisi mecliste!

Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattına alternatif yeni bir tren hattı önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tasarruf AŞ'den ev sahibi olmak isteyenlere alternatif çözümler!

Tasarrufa dayalı finansman sektörüne 2019 yılında 15’e yakın şirket katıldı. Tasarruf AŞ, ev sahibi olmak isteyenlere alternatif çözümler sunuyor.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Alternatif Bank konut kredi faizini yüzde 0,98’e indirdi!

Alternatif Bank, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,98'e indirdi. Alternatif Bank'ın konut kredisinden yararlanmak isteyenler, esnek ödeme planı ve 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,98 faiz oranı avantajıyla konut kredisi kullanabilecek...

TOKİ serkent alternatif yol Haberi

TOKİ serkent alternatif yol

Melikgazi Belediyesinin en belirgin özellikleri arasında geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sisteminin bulunması olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi ilçemizde şehir merkezi ile sanayi bölgeleri arasında güvenli bir ulaşım ağı bulunmaktadır. Ancak yeni bir çalışma yaparak şimdi TOKİ ile Serkent arasında yeni bir yol açarak bölgede meydana gelebilecek trafik sıkışıklığını gidereceğiz. Bu yol ileriye dönük 40 yıl sonrası ihtiyaca cevap verebilecek düzeydedir. Bunun için bir planlama yapılmıştır. Bu planlama ile 4 mahallede ulaşım daha güvenli, seri ve kurallı akışı ve bu semtler arasında bağlantıların daha geçişken olması için ulaşımda yeni bir düzenleme yapılarak trafik akışı rahatlatılacaktır. Çalışmanın ilk etabı olan planlama ve imar planları üzerinde işlenmesi ve mülkiyet sorunu çözülmüştür. Bu açılacak olan yol 30 metre genişliğindedir. Kaldırım,...