05 / 05 / 2024

toki şimdiye kadar kaç konut inşa etti

toki şimdiye kadar kaç konut inşa etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu gruplara dönük nitelikli sosyal konut üretimi önceliğimizdir" dedi

TOKİ 10 yılda 588 bin konut inşa etti!

TOKİ 2003 yılından bu yana 100 bin nüfuslu 22 şehir inşa etti...

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Mart ayında T10X modeli için ön sipariş almaya başlamıştı.. Peki şimdiye kadar kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi? İşte detaylar...

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugüne kadar 94,2 milyar lira destek sağlandı!

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda şimdiye kadar 94,2 milyar TL evde bakım yardımı ödemesi gerçekleştirildi.

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

TOKİ 500 bin sosyal konut başvurularında son hafta! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) sosyal 500 bin konut başvurusunda son haftaya girildi. Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılayan sosyal konuta şimdiye kadar 7,5 milyon kişi başvuruda bulundu. İşte TOKİ 500 bin sosyal konut başvuruları ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Başkanı'ndan son dakika açıklamaları

TOKİ sosyal konut ve arsa projesinde hem konuta hem arsaya başvurulabilir mi? Sonuç nasıl belirlenir? Şimdiye kadar kaç kişi başvurdu? Başvurular ne zaman sona erecek? Konut üretimleri başladı mı? Kura çekimi ne zaman? Temeller ne zaman atılacak? TOKİ Başkanı merak edilen soruları yanıtladı...

TOKİ sosyal konut projelerine 7.2 milyon kişi başvurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal konut projesiyle ilgili yaptığı açıklamada projelere şimdiye kadar 7,2 milyon kişinin başvurduğu söyledi.

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

İşte şimdiye kadar inşa edilen en pahalı 10 asma köprü!

Özellikle nehirlerin veya barajların üzerinde bulunan devasa köprülerin maliyetleri çok fazla. İşte şimdiye kadar inşa edilen en pahalı 10 asma köprü.

Şimdiye kadar yapılmış en pahalı 10 köprü!

Özellikle nehirlerin veya barajların üzerinde bulunan devasa köprülerin maliyetleri çok fazla. İşte şimdiye kadar inşa edilen en pahalı 10 asma köprü.

TOKİ bu yıl 10 bin 491 konut ve iş yerini teslim etti!

TOKİ, bu yıl 16 ilde yapımı tamamlanan 10 bin 491 konut ve iş yeri sahiplerine teslim etti. TOKİ Başkanı Turan, "Toplamda şimdiye kadar 30 bin 115 konut hedefine ulaştık" dedi.

TOKİ, dar ve orta gelirliyi ev sahibi yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca şimdiye kadar 81 ilde yapılan 754 bin konuttan yaklaşık yüzde 43'ü, dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edildi. TOKİ, konutların yaklaşık yüzde 20'sini de alt ve yoksul gelir grubuna yönelik üretti

TOKİ esnafı ev ve dükkan sahibi yapacak!

Şimdiye kadar binlerce dar gelirlinin ev sahibi olmasını sağlayan Toplu Konut idaresi (TOKİ), şimdi de evsiz esnaf ve sanatkarları ev sahibi yapma kararı aldı.

Donald Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?

Donald Trump 33 yıldır inşaat yapıyor ve FORBES 400 listesinde yükseliyor.Şimdiye kadar başkanlığa aday olmuş en zengin adam Peki Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?

toki şimdiye kadar kaç konut inşa etti Haberi

toki şimdiye kadar kaç konut inşa etti


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır.  Bu gruplara dönük nitelikli sosyal konut üretimi önceliğimizdir. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur" dedi. 

TOKÎ Başkanı Turan, İstanbul Suriçi Grubu Derneği'nin "İstanbul Toplantıları" kapsamında Yıldız Parkı Milli Saraylar işletmesi Vera Salonu'nda düzenlediği etkinlikte yaptığı konuşmada, 1984 yılında 8. Cumhurbaşkanı eski Başbakanlardan Turgut Özal'ın direktifiyle kurulan kurumlarının mevzuat sorunları nedeniyle zaman içinde atıl bir duruma geldiğini, 2002 yılının ise kurumları için adeta bir dönüm noktası olduğunu hatırlattı.

Yatay mimari Türkiye'de 58. Hükümet'in işbaşına gelmesiyle. Acil Eylem Planı çerçevesinde "Planlı Kentleşme ve Konut Seferberliği'başlatıldığını ve TOKİ'nin yeni bir vizyona kavuştuğunu kaydeden Turan, " Türkiye'nin tamamında...