16 / 05 / 2024

toki sındırgı son başvuru tarihi 2019

toki sındırgı son başvuru tarihi 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

Konut fiyat balonu söndü mü?

Yeniçağ gazetesi yazarı Esfender Korkmaz bugünkü yazısında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut balonunu kaleme aldı. Peki konut fiyat balonu söndü mü? İşte Esfender Korkmaz'ın o yazısı...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Memur ve emeklinin merakla beklediği toplu sözleşmede son dakika! Tarih resmen belli oldu! 

Kamu işçilerini yakından ilgilendiren zamlarla ilgili gelişmeler devam ederken, memur ve emeklilerin beklediği toplu sözleşmede son dakika gelişmesi yaşanıyor. Tarih resmen belli oldu! 

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Altın fırlarken, euro uçtu dolar ise sınırda! Son dakika dolar, euro ve altın fiyatları

Piyasaların heyecanla beklediği ABD büyüme rakamları sonunda açıklandı. Rakamların açıklanmasının ardından altın fırlarken, euro uçtu, dolar ise sınırda. Son dakika dolar, euro ve altın fiyatları.

Çiftçilere TMO'dan son dakika fındık uyarısı! Fındık hangi şehirde kaç TL? 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçilere TMO'dan son dakika fındık uyarısı geldi. Peki son dakika fındık fiyatları kaç lira oldu? Bugün fındık hangi ilde ne kadar? İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Euro dolara karşı savaşıyor, şimdi 17 liranın kapısına dayandı! 20 Mayıs 2022 euroda son dakika gelişmeleri...

Milyonlarca kişi döviz kurlarını heyecanla takip ediyor. Euro Mayıs tarihinde hızla yükselmeye devam ediyor. Euro dolar karşısında güç toplarken şu anda 17 lira kapısına kadar geldi. Peki euro ne kadar? 20 Mayıs 2022 euroda son dakika gelişmeler...

toki sındırgı son başvuru tarihi 2019 Haberi

toki sındırgı son başvuru tarihi 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Ocak tarihi itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesinde 101 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

En düşük konut fiyatının 202 bin 595 TL, en yüksek konut fiyatının 220 bin 640 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Peşinat tutarlarının 20 bin 259 TL ile 44 bin 128 TL arasında değiştiği proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 900,43 TL, en yüksek taksit bedeli ise 1.654 TL olarak...