17 / 05 / 2024

TOKİ Şırnak yatırımı

TOKİ Şırnak yatırımı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Orman Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ'nin yatırımları ile bu bölgeye 5 milyar liralık yatırım yapılacak." dedi.

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Duran Ateş, Enes Malik Ay, Muhammed Musab Tok, Ömer Burkay ve Serdar Turhan tarafından kuruldu.

TOKİ 2019'da 16 milyar liralık yatırım yaptı!

TOKİ tarafından 2003-2019 yıllarında yaklaşık 160 milyar lira yatırımla 853 bin konut üretildi. 2019 yılında tüm projelere yaklaşık 16 milyar liralık yatırım yapıldı...

Samsun İlkadım'a 5 yılda 255 milyon liralık yatırım!

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

TOKİ'den Van'a 3 milyar 800 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaklaşık 3 milyar 700 milyon liralık yatırım yapılarak Van'ın adeta yeniden inşa edildiğini

TOKİ Trabzon'a 1.5 milyarlık yatırım yaptı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bugüne kadar Trabzon'a yapılan yatırımların tutarını açıkladı. Buna göre, TOKİ bölgede 1.5 milyarlık yatırım inşa etti.

Şırnak'a 485 milyon TL'lik sağlık yatırımı!

PKK'lı teröristlerin saldırıları dolayısıyla viran hale gelen Şırnak'a, 485 milyon TL'lik sağlık yatırımı yapıldı.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

TOKİ’den Kastamonu’ya 316 milyon TL yatırım!

TOKİ Kastamonu’ya 316 milyon TL yatırım gerçekleştirdi. TOKİ tarafından tamamlanan konut ve sosyal tesislerin de yer aldığı toplu açılışları gerçekleştirdi.

TOKİ Şırnak yatırımı Haberi

TOKİ Şırnak yatırımı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Orman Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ'nin yatırımları ile bu bölgeye 5 milyar liralık yatırım yapılacak." dedi.


Şırnak'taki temasları kapsamında AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Cizre ilçesine geçen Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülen Dicle Nehrindeki ıslah çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.


Bakan Eroğlu, burada yaptığı açıklamada, yapılacak çalışmalarla Dicle Barajı'ndan yılda üç kez verim alınacağını, bunun çiftçinin cebine ilave gelir olarak yansıyacağını söyledi.


Cizre ilçesi yakınlarında Dicle Barajını inşa edeceklerini dile getiren Eroğlu, bu barajın Cizre, İdil ve Nusaybin'deki ovalarda tüm toprakları sulayacağını, bu sayede bölgenin zenginleşeceğini vurguladı.


"Orman Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ'nin yatırımları ile bu bölgeye 5 milyar...