28 / 04 / 2024

toki sitesi Yönetim Planı

toki sitesi Yönetim Planı

Site yönetim planı yapılırken, site yönetim plan örneğinin nasıl çıkarılacağı merak edilir. Site yönetim planı değişikliği, site yönetim kanununa göre site yönetimi tarafından nasıl gerçekleştirilir? İşte cevapları…

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Konut sitesi aidatlarına indirim mi geliyor? Site yönetim sektöründen son dakika açıklaması!

Konut Siteleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yüküne yönelik çalışma başlatılmasının ardından konut sitesi yönetimleri aidatlara indirim bekliyor.

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

15 maddede konut sitesi yönetim planı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "konut sitesi yönetim planı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Bolu 3. Etap TOKİ sakinlerinden Emlak Yönetim'e tepki!

Bolu'nun Müdurnu ilçesinde bulunan 3. Etap TOKİ Konutları sakinleri, yaptıkları basın açıklaması ile Emlak Yönetim A.Ş.’ye ısıtma gideri için tepki gösterdi.

Yönetim planının önemi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yönetim planının önemi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

TOKİ'ye devredilen Akıllı Sanayi Sitesi yönetim kurbanı oldu!

Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi ihalesi 3 Eylül 2015 tarihinde saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Emlak Yönetim AŞ'den Ürgüp Belediyesi'ne ziyaret!

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş. yetkilileri Ürgüp TOKİ Konutları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

toki sitesi Yönetim Planı Haberi

toki sitesi Yönetim Planı


SİTE YÖNETİM PLANI

 


.......................... S İ T E S İ


YÖNETİM PLANI


A - GENEL HÜKÜMLER


Madde 1 - Bu yönetim planı, ............... İli, .............. İlçesi, ............ Mahallesi, .................. Caddesi, Tapunun ....... pafta, ......... ada, ........ parselinde kayıtlı ....................... m²'lik arsa ve üzerindeki .......... blokta toplam ............ bağımsız bölümden oluşan ..................... SİTESİ adlı sitedeki bloklar için kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmünde olup, Site bu Yönetim Planına göre yönetilir.


Blokların adları : .............. APARTMANI, ............ APARTMANI, ............. APARTMANI ve ............... APARTMANI'DIR.


Madde 2 - Tapu siciline bağımsız bölüm olarak tescil edilen yerler dışında kalan bilumum yerler ortak yer olarak kabul edilmiştir. Ortaklaşa kullanmaya ve faydalanmaya yarayan ortak yerler şunlardır : Otoparklar, yollar, bahçe ve yeşil alanlar, trafo merkezi, su depoları, kanalizasyon sistemi, çevre...