10 / 05 / 2024

TOKİ sosyal konutlar ödüllü projelerle yükseliyor

TOKİ sosyal konutlar ödüllü projelerle yükseliyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi; mimari fikir yarışmasında ödül alan projeleri sosyal konutlar olarak yükseliyor. Ödüllü projeler Muğla’dan Gaziantep’e, Manisa’dan Adana’ya kadar birçok ildeki sosyal konutlarda hayata geçiriliyor.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

Bakan Kurum duyurdu: İşte TOKİ’nin sosyal konutları için beklenen tarih

TOKİ’nin heyecanla beklenen sosyal konut projesinde yeni bir tarih açıklandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, heyecanla beklenen projenin kuraları ve teslimiyle ilgili tarih verdi.

TOKİ kura tarihlerini peş peşe açıkladı! TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? 2022 TOKİ il il kura çekiliş takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ Sosyal Konutlar için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekimi için yeni takvim belli oldu. TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

TOKİ Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Kastamonu Seydiler'de kaç adet konut yapacak? Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Sosyal Konut Projesi Ağrı Diyadin’de 608 bin liraya!

81 ilde TOKİ Sosyal Konut başvuruları hala devam ediyor. Peki Ağrı’da kaç proje yer alacak? Ağrı Diyadin’de TOKİ konutları olacak mı? İşte detaylar…

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ sosyal konutlar ödüllü projelerle yükseliyor Haberi

TOKİ sosyal konutlar ödüllü projelerle yükseliyor

Muğla’dan Gaziantep’e, Manisa’dan Adana’ya sosyal konut üretimlerinde, ödüllü projelerin uygulandığını ifade eden TOKİ Başkanı, yılın ikinci yarısında yeni bir mimari fikir yarışması düzenleneceğini açıkladı.


TOKİ Başkanı Turan, ülkemizin yerel ve geleneksel mimari unsurlarından esinlenerek, mimarlık dünyamızda farklı fikir ve arayışların önünü açabilme hedefiyle 2014 yılında düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe’ Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda birbirinden kıymetli projelerin ortaya çıktığını ifade etti. Bu eserlerin sahiplenildiğine vurgu yapan TOKİ Başkanı Turan, “Projeleri kâğıt üzerinde, rafta bırakılmış onlarca yarışmanın mimarlarımızda yarattığı emek ziyanı duygusunu yaşatmadık.” dedi. Turan, yarışma kapsamında hazırlanan o değerli projelerin, ödüllü eserlerin, sosyal konutlarda hayata geçirildiğini ifade etti.


TOKİ Başkanı, “Amacımız fikir, düşünce ve yaşama dair mimari ölçekte bir dayatma değil, bu topraklara ait yaşam tecrübesi, tarih ve kültür...