29 / 04 / 2024

TOKİ spor

TOKİ spor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2012'de 18 yeni stadyum, 18 kapalı yüzme havuzu ve 75 gençlik merkezi olmak üzere toplamında 384 spor yatırımının gerçekleştirilmeyi planlıyor

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Gürsel Aksel Spor Merkezi'nde inşaat yolunda!

İnşaatını TOKİ'nin üstlendiği  Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde inşaat yolunda gidiyor.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve yeni stat yapımı karşılığında verilen yerlerden birisi olan Atatürk Spor Salonu TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi satılıyor mu?

Ahmet Kumbul, TOKİ'nirı 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki 40 bin metrekarelik alanı ticaret ve turizm alanına dönüştürerek 8 Kasım'da Ankara'da satacağını söyledi. Kumbul "İptal davası açılan bir alanın satışı hukuk dışıdır" dedi

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Sivas kapalı spor salonu inşaatının yüzde 80'i tamam!

TOKİ tarafından Sivas'a yaptırılan kapalı spor salonu gecikmeli olsa da bu yıl içerisinde tamamlanmaya çalışılıyor. Salonda yüzde 80 oranında fiziki gerçekleşme sağlanırken alt yapı çalışmaları sürüyor .

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Muratpaşa 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı imar planına itiraz!

Muratpaşa Belediyesi, '100. Yıl Spor Kompleksi Alanı' olarak tarif edilen parselde TOKİ tarafından hazırlanan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 20 Temmuz tarihinde onanan 25 bin ve 5 bin ölçekli Nazım İmar Plan değişiklikleri ve Uygulama İmar Plan değişikliğine itiraz etti.

Antalya 100.Yıl Spor Kompleksi'nin imar planına karşıyız!

ATSO Başkanı Davut Çetin, 33 bin kişilik stadyum yapımı karşılığında TOKİ'ye devredilen 100.Yıl Spor Kompleksi'nde yapılaşmaya izin veren imar planı değişikliğine karşı olduklarını söyledi.

TOKİ spor Haberi

TOKİ spor



Bakanlık ile TOKİ arasında imzalanan  Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Batman, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas ve Trabzon'a yeni stadyum yapılmasına ilişkin protokolde son olarak, Nevşehir ve İzmir stadyumları içinde imza aşamasına gelindi.


Bakanlığın yürüttüğü yatırım projeleri çerçevesinde Bursa, Konya ve Çorum'a yapılacak stadyumları belediyeler inşa edecek ve İzmir'de UEFA kriterlerine uygun iki yeni stadyum yapılacak.


Beşiktaş Stadyumu'nun da bulunduğu yere yapılması yönünde Beşiktaş Spor Kulübü'nden gelen talepler, Bakanlık tarafından da uygun bulunarak Beşiktaş yönetimi arazi devriyle ilgili işlemlerin sonuçlanması halinde stadyumu kendi öz kaynaklarıyla yapmayı planlıyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, yerel yönetimlerle de işbirliği yapıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol kapsamında 33 bin seyirci kapasiteli Kadir Has Stadyumu ve 7 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunun hizmete...