03 / 05 / 2024

toki stadyum inşaatları

toki stadyum inşaatları

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Mahkeme 'dur' demişti, TOKİ vites yükseltti: 'Kanal İstanbul' çevresindeki inşaatlar tam gaz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin geçeceği en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşaatları yükseliyor. 

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

TOKİ'nin inşaatları ve ihaleleriyle ilgili 4 soru!

TOKİ tarafından yapılan inşaatlar ve ihaleler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

EXPO 2016 Antalya sergi alanı inşaatlarında sona gelindi!

Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz." dedi.

Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim yeri inşaatlarında son durum!

Arap Birliği, İsrail'in Filistin'deki Yahudi yerleşim yerlerinin Başbakan Binyamin Netanyahu döneminde yüzde 55 oranında artış gösterdiğini bildirdi. İsrail, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da da Yahudi yerleşim yeri inşaatlarına devam ediyor.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum ne?

Manisa’da inşaatları devam eden 558 yataklı Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin 2018 yılının başında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacakları bildirildi.

İzmir Bostanlı'daki tramvay inşaatları bölgedeki dükkan ve ev kiralarını etkiledi!

İzmir trafiğini arapsaçına çeviren tramvay inşaatları en büyük darbeyi Bostanlı esnafına vurdu. Çalışmalar yüzünden müşterilerini kaybeden Cengiz Topel Caddesi esnafı kepenk kapatmaya başladı.

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

toki stadyum inşaatları Haberi

toki stadyum inşaatları


2016 yılının en iyi stadyumlarını seçmek için yapılan uluslararası oylamaya Türkiye’den dört tesis katıldı. TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.Beşiktaş Vodafone Arena halk oylamasında birinci, uzman jüri oyalamasında ise dünyanın en iyi ikinci stadı seçildi. 



Tüm dünyadan en dikkat çekici stadyumların, “en iyi olmak” için katıldığı, stadiumdb.com internet sitesi tarafından düzenlenen oylamanın sonuçları açıklandı. Üçü TOKİ tarafından inşa edilen, Türkiye’den dört adet stadyumun katıldığı oylama, halk ve jüri oyu olmak üzere iki kategoride düzenlendi. 2017 yılında yedinci kez düzenlenen “2016 Yılının Stadyumu” oylamasında, Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena ile Vodafone Arena yer aldı.


 İLK 10’DA ÜÇ STADYUM


31 Ocak -7 Mart 2017 tarihleri...