29 / 04 / 2024

TOKİ Tabakhane Evleri

TOKİ Tabakhane Evleri

TOKİ, Trabzon Tabakhane Yenicuma Mahallesi'nde inşa ettireceği 353 konutluk projeye hazırlanıyor. 14 ayda tamamlanacak olan TOKİ Yenicuma projesi 27 bin 126 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Yenicuma TOKİ başvuru günleri!

TOKİ Tabakhane Yenicuma projesindeki 16 adet konut için başvurular 10 Temmuz-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Tabakhane Yenicuma kura sonuçları!

TOKİ Tabakhane Yenicuma kura sonuçları açıklandı. Projede 26 adet konut yer alıyor.

TOKİ Tabakhane Yenicuma kurası ne zaman?

TOKİ tarafından Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi kapsamında hayata geçirlen 26 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Tabakhane Yenicuma kurası ne zaman?

TOKİ Tabakhane Yenicuma başvuru tarihleri 15 Mayıs!

TOKİ Tabakhane Yenicuma başvuruları bugün itibariyle başladı. Projeden 747 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor!

206 adet dairenin sözleşmesinin imzalanacağı projede toplamda 353 adet daire mevcut. TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor...

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi!

Trabzon Tabakhane Yenicuma projesi toplamda 353 adet konuttan oluşuyor. İşte TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi...

TOKİ Tabakhane Evleri Haberi

TOKİ Tabakhane Evleri


TOKİ, Trabzon Tabakhane Yenicuma Mahallesi'nde inşa ettireceği 353 konutluk projeye hazırlanıyor. TOKİ Yenicuma projesi 27 bin 126 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


TOKİ Yenicuma Evleri projesi için, proje alanında bulunan mevcut yapılar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıp temizlenerek, TOKİ 'ye boş alan olarak teslim edilecek. Hak sahipleri de belediye tarafından belirleniyor.


Trabzon şehir merkezine 500 metre mesafede yer alan TOKİ Yenicuma Evleri projesine en yakın anayol 50 metre mesafede. Projede teslimler çalışma başladıktan 14 ay sonra gerçekleştiriliyor.