06 / 05 / 2024

TOKİ tabakhane teslim

TOKİ tabakhane teslim

TOKİ Trabzon Tabakhane Konut teslimleri başladı. Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde 206 adet konut teslimi bugünden itibaren yapılıyor.

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ’den konut başvurusu yapan ve bu başvurusu sonucunda çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar teslim tarihlerini araştırmaya başladı. İşte il il TOKİ konutları teslim tarihi...

2023'e kadar 250 bin sosyal konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla'nın Menteşe ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan Menteşe 2. Etap TOKİ anahtar teslim törenine katıldı.

TOKİ Hatay Yayladağı'nda teslim dönemi sona eriyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yayladağı TOKİ projesinde teslim dönemi sona eriyor.

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

Yenicuma TOKİ başvuru günleri!

TOKİ Tabakhane Yenicuma projesindeki 16 adet konut için başvurular 10 Temmuz-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Tabakhane Yenicuma kura sonuçları!

TOKİ Tabakhane Yenicuma kura sonuçları açıklandı. Projede 26 adet konut yer alıyor.

TOKİ Tabakhane Yenicuma kurası ne zaman?

TOKİ tarafından Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi kapsamında hayata geçirlen 26 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Tabakhane Yenicuma kurası ne zaman?

TOKİ Tabakhane Yenicuma başvuru tarihleri 15 Mayıs!

TOKİ Tabakhane Yenicuma başvuruları bugün itibariyle başladı. Projeden 747 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bucak 4. Etap için işlemler başladı!

Bucak’a 4. Etap TOKİ konutlarının yapımı için, TOKİ tarafından kurumlar arasında yazışmalar başlatıldı. Yazışmalar neticesinde Mal Müdürlüğü mevcut araziyi TOKİ’ye teslim edecek.

Sivas Mimarlar Odası'ndan eski stat arazisine meydan önerisi!

Yeni stadın faaliyete geçmesiyle birlikte TOKİ’ye teslim edilmesi gündeme gelen eski stadın bulunduğu alan ile ilgili Mimarlar Odası’ndan bir öneri geldi.

Tabakhane Dönüşüm Projesi'nde sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yenilenen 206 konut hak sahiplerine teslim edilecek.

Trabzon Tabakhane Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 353 konutun 206 adeti bugün gerçekleştirilen kura çekimi ile hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ tabakhane teslim Haberi

TOKİ tabakhane teslim

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde 206 adet konut teslimi bugünden itibaren yapılıyor.




TOKİ Trabzon Tabakhane'de hak sahiplerinin konutlarına ait KDV tutarları konut taksitlerine yansıtılmakta olup, T.Halk Bankası A.Ş. Trabzon Merkez Şubesi’nden yapılacak.




TOKİ Trabzon Tabakhane Konut teslimleri 30 Eylül'e kadar devam edecek.



Konut teslim duyurusu için