17 / 05 / 2024

toki taksitle konut satışı

toki taksitle konut satışı

TOKİ, konut sahibi olamayan dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla yeni projeleri uygulamaya koydu. Kocaeli, Malatya, Bitlis, Mardin, Eskişehir, Şanlıurfa ve Van'da 1.863 konutu satışa çıkardı.

TOKİ yeni kampanyasını duyurdu! 7 bin 540 TL taksitle 2+1 konut için E-devlet'ten adım adım nasıl başvurulur? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz günlerde 7 bin 540 TL taksitle konut satacağını duyurdu. Peki TOKİ'nin Haziran 2024 projeleri için adım adım nasıl başvuru yapılır?

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 14 bin 750 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 14 bin 750 TL taksitle konut satacak. 2 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi bugün itibarıyla başladı.

TOKİ'den 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün! Başvurular resmen sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TOKİ Ankara projesi için başvurular bugün resmen sona eriyor...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ'den 4 bin 850 TL taksitle son dakika konut fırsatı! Emekliler, asgari ücretliler, dar gelirliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 848 TL taksitle konut satacak. İşte TOKİ'nin dar gelirlilerin yüzünü güldüren o projesi...

Ucuz konut arayanlara müjde: TOKİ Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satıyor! Elinizi çabuk tutun son iki gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacağını ilan etti. TOKİ Ankara projesi için başvurular 2 gün sonra sona erecek.

TOKİ'den sudan ucuz ev fırsatı! Aylık sadece 1.842 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 14 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Başvuruları sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün... Başvuruları sakın kaçırmayın... İşte o proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları yarından sonra başlıyor! 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları yarından sonra başlıyor... 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın...

TOKİ şimdi de 2 bin 491 lira taksitle konut satacak! Başvuru tarihleri resmen açıklandı! Kaçırmayın! 

TOKİ şimdi de 2 bin 491 lira taksitle konut satacak... Başvuru tarihleri resmen açıklandı... Kaçırmayın... İşte düşük taksit bedelleri ile konut sahibi olunabilen o TOKİ projesi...

TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsatı için son gün bugün olarak belirlendi. İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

toki taksitle konut satışı Haberi

toki taksitle konut satışı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) piyasa koşullarında konut sahibi olamayan emekliler ve dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla 7 ilde 1.863 konutu düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile satışa sundu. Kocaeli, Malatya, Bitlis, Mardin, Eskişehir, Şanlıurfa ve Van'da 1.863 konut satışa sunuldu.


TOKİ, başta emeklilerimiz olmak üzere piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla yeni projeleri uygulamaya koydu. İdare ilk aşamada Kocaeli, Malatya, Bitlis, Mardin, Eskişehir, Şanlıurfa ve Van'da 1.863 konutu satışa çıkardı.


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Başta emeklilerimiz olmak üzere konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlarımızı düşük taksitler ve 240 ay vade gibi seçeneklerle konut sahibi yapacağız. 81 ilimizde satışa sunacağımız konutlarımızda emeklilerimize kontenjan ayırıyoruz." dedi.


Malatya'da 205 lira taksitle konut

Malatya Akçadağ'da...