23 / 07 / 2024

TOKİ tokat kültür merkezi

TOKİ tokat kültür merkezi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nin TOKİ bölgesine açılacağını açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Orta Gelir Grubu kura sonuçları!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi 4. Etap 306 Konut Projesi Orta Gelir Grubu için kura bugün çekiliyor..

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları!

Emeklilere özel satışa sunulan okat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu Konutları'nda kura bugün çekiliyor..

TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamındaki 305 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Tokat Niksar Kültür 4. Etap kurası bugün çekiliyor!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamında satışa sunulmuş olan 305 konutun kurası bugün çekiliyor..

Ergün Turan: Kayabaşı'nda mahalle kültürü canlanıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, toplumda dayanışma kültürünü yaşatma arzusunun olduğunu, mahalle konseptinde projeler geliştirdiklerini söyledi.

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının alınmasının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.

Manisa Yunusemre TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından inşa edilen TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeler hakkında bilgilendirdi.

TOKİ'den Tokat'a kültür merkezi!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nin TOKİ bölgesine açılacağını açıkladı.

Bendevi Palandöken'den şehir kültürüne uygun AVM önerisi!

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, birçok ilde küçük sanayi sitelerinin şehrin göbeğinde kaldığını belirterek, TOKİ işbirliği ile içinde esnafın olacağı, o şehrin kültürüne uygun şehir AVM’leri kurulmasını önerdi.

Tokat Karşıkent Reşadiye Cemevi ve Kültür Merkezi açıldı!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde cemevi ve Kültür Merkezi açılışı törenle yapıldı. Açılışa katılanlara keşkek ikramı yapıldı.

TOKİ tokat kültür merkezi Haberi

TOKİ tokat kültür merkezi

Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi ikinci yaş günü kutlama etkinliğine katılan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, hanımların desteği ile bu merkezlerin daha da güçleneceğini belirtti. Hanımların kurslara yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Eroğlu,"Bu merkezde okuma-yazma kurslarından mezun olanların kep atma törenine şahit olduk. Burada oluşan arkadaşlıkları gördük, tarifi imkansız mutluluklarınıza şahitlik ettik. Bizler sizlerin gönlünde sevgiyi çoğaltabilirsek, sizlerin gönlüne girebilir duanızı alırsak ne mutlu bizlere" dedi.


Başkan Eroğlu, Behzat ve Karşıyaka olmak üzere iki tane Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi açtıklarını, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi!nin TOKİ bölgesine açılacağını belirterek,"Nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, orada ki hemşehrilerimizin taleplerini dikkate alarak TOKİ bölgesine bir tane Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi açacağız" diye konuştu.


Başkan Eroğlu!nun konuşmasının ardından Behzat Hanımeli...