02 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon Bahçecik 2015

TOKİ Trabzon Bahçecik 2015

TOKİ Trabzon Bahçecik'te 2 adet konut satıyor. Daire fiyatlarının 147 bin 967 TL'den başlangıç gösterdiği projede 118,21 metrekarelik 3+1 daireler açık satışa sunuluyor.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de yapılacak...

Trabzon Bahçecik'e yeni otopark!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Bahçecik ilçesine yeni bir otopark kazandırıyor.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Adıyaman Bahçecik'e taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Bahçecik Mahallesine inşa edilecek olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

Gümüşhane Bahçecik Barajı'nın ihalesi yapılıyor!

Gümüşhane’yi dünya standartlarında içme suyu kalitesine kavuşturacak olan projeye start veriliyor. Projenin ilk etabı olan Bahçecik Barajı ve iletim tünelinin ihalesi yapılıyor.

Gümüşhane Bahçecik Barajı’nın ihalesi 22 Ağustos'ta!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Bahçecik Barajı ihale aşamasında!

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, gerçekleştiğinde Gümüşhane’nin su ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan Bahçecik Barajı’nda ihale aşamasına gelindiğinin müjdesini verdi.

Başiskele Bahçecik Emniyet Binası'nda sona gelindi!

Başiskele Belediye Başkanı İsmail Ayaz, belediye tarafından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen polis merkezinde incelemelerde bulundu. Bahçecik Polis Merkez amirliğinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

TOKİ Trabzon Bahçecik 2015 Haberi

TOKİ Trabzon Bahçecik 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Merkez Bahçecik 190 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Konutların satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Trabzon Merkez Şubesi'nin yürüteceği TOKİ Trabzon Bahçecik'te daire fiyatları 147 bin 967 TL ile 153 bin 580 TL arasında değişiyor.


TOKİ Trabzon Bahçecik ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade yapılıyor. Projede 118,21 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daireler bulunuyor.


İlgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan TOKİ Trabzon Bahçecik başvuruları 6 Nisan ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için