04 / 05 / 2024

TOKİ Üsküdar arsası

TOKİ Üsküdar arsası

Akiş GYO'nun katıldığı TOKİ Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi aleyhine sonuçlandı.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

İş GYO Üsküdar arsası değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi, 725 ada, 18 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

İş GYO Üsküdar arsası değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi, 725 ada, 18 parsele  ilişkin değerleme raporu yayınladı...

Üsküdar Belediyesi borcuna karşılık kamu arazisini devretti!

Üsküdar Belediyesi, SGK’ya borcuna karşılık olarak Çengelköy’deki 3.5 dönümlük arsasını devretti. Kamuya ait arazi karşılığında 37 milyon 200 bin lira olan SGK borcunu ödedi…

İş GYO Üsküdar arsası değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan Üsküdar arsası değerleme raporunu yayınladı...

Üsküdar'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

İş GYO Üsküdar arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO Üsküdar arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Üsküdar'da 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsa için ihale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Akiş GYO Üsküdar'daki arsasını 552 bin TL'ye sattı!

Akiş GYO Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulünü 552 bin 376 TL + KDV bedelle sattı.

Üsküdar'da 4 mahallede büyük dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle Cumartesi günü başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları Üsküdar’da 4 mahallede 186 bin metrekarelik alanda yapılacak.

Akiş GYO Üsküdar Kısıklı arsasının parselasyon planı askıda!

Akiş GYO'nun Üsküdar Kısıklı'daki 48 bin 417 metrekarelik arsasına ait parselasyon planı bugün askıya çıkarıldı...

TOKİ Üsküdar arsası Haberi

TOKİ Üsküdar arsası

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TOKİ İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 77 Ada, 11, 12, 15, 79, 80 Nolu Parseller ve 1083 Ada 73, 76 Nolu Parseller ile ilgili Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine katılmıştı. İhale Akiş GYO'nun aleyhine sonuçlandı.


Açıklama:

Şirketimizin 07.02.2017 tarihli KAP açıklaması ile katıldığını duyurduğu T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca düzenlenen; İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 77 Ada, 11, 12, 15, 79, 80 Nolu Parseller ve 1083 Ada 73, 76 Nolu Parseller ile ilgili Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi, Şirketimiz aleyhine sonuçlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız. 


Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...