28 / 04 / 2024

TOKİ Üsküdar ihale

TOKİ Üsküdar ihale

TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı Mahallesi'nde 374 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Üsküdar'da 173 adet konut yaptıracak!

İstanbul Üsküdar 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi Çengelköy'deki 87 konutu 47.2 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki inşaatı devam eden 87 konutu ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

Üsküdar Belediyesi'nden 9.7 milyona satılık 2 arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli ve Burhaniye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. Konut imarlı arsalar için ihale 29 Mart'ta yapılacak..

Üsküdar'da 16 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi'nde yer alan turistik tesisi 16 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.  Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 26 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. 

Üsküdar'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Üsküdar'da 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsa için ihale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki taşınmazını kat karşılığı inşaat yöntemiyle kapalı teklif usulü ihale ile satıyor..

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Üsküdar'da 4 mahallede büyük dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle Cumartesi günü başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları Üsküdar’da 4 mahallede 186 bin metrekarelik alanda yapılacak.

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

TOKİ Üsküdar ihale Haberi

TOKİ Üsküdar ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ili Tuzla ilçesi Orhanlı Mahallesi'nde 374 adet konut yaptıracak. 


Detayları henüz açıklanmayan TOKİ'nin söz konusu konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Kasım 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek. 


TOKİ İstanbul ili Üsküdar ilçesi 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi ise 15 Ekim 2015 tarihinde saat 15.30'da...