30 / 04 / 2024

toki üsküp konutları

toki üsküp konutları

TOKİ ve Kırklareli Üsküp Belediyesi arasındaki görüşmelerde son aşamaya gelindi. TOKİ ilçede 144 daire inşa edilecek. 600 metrekarelik arsa TOKİ konutları için tahsis edildi.

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Pütürge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Üsküp alt gelir 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Üsküp alt gelir 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 12 adet 2 oda 1 salon konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Üsküp alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Üsküp projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Limak'tan Üsküp'e 250 milyon euroluk karma proje!

Limak Yatırım, Üsküp'te hayata geçirdiği ‘Diamond of Skopje’ projesi için 250 milyon Euro yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk karma kullanımlı projesi olacak projede satışa sunulan konutların amorti süresi 13-14 yıl olarak açıklandı.

TOKİ'den Üsküp'e 145 konutluk yeni yerleşim alanı!

TOKİ'nin Kırklareli Üsküp'te bölgedeki konut ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği sosyal konut projesi, kent dokusuyla uyumlu çizgisi ve yatay mimari konseptiyle dikkat çekiyor.

Kırklareli TOKİ projesinde inceleme!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Üsküp beldesinde inşaat çalışmaları sona eren TOKİ konutlarında incelemeler yaptı. 

toki üsküp konutları Haberi

toki üsküp konutları

Kırklareli Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, "Üsküplü gençlerimiz başta olmak üzere beldemizde yaşayan vatandaşları ev sahibi yapmak için TOKİ ile sürdürdüğümüz görüşmelerde son aşamaya geldik. TOKİ tarafından yapılması planlanan 144 dairelik toplu konut projesi için, Üsküplü vatandaşlarımız arasında bir anket çalışması yaptırdık. Vatandaşlarımızın böyle bir çalışma olursa katılıp katılmayacağım öğrenmek ve katılacak olan vatandaşların hangi konut tipine yöneleceğini tespit etmek maksadıyla düzenlediğimiz anket neticesinde elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda projemizi hayata geçirdik. 144 konutu içerisinde barındıracak olan toplu konut projesinin tamamlanmasıyla birlikte Üsküp Beldesi'nin çehresi değişecek. Toplu konut projesine katılım için iki adet kriterimiz bulunuyor. Üsküplü olan ya da Üsküp Beldesinde ikamet eden vatandaşlarımız dışında toplu konut projemizden hiçbir vatandaşımız yararlanamayacak, Üsküplü vatandaşlarımızı çağdaş ve modern yapılarla buluşturacağız. TOKİ ile...