28 / 04 / 2024

toki üzülmez kentsel yenileme ihalesi

toki üzülmez kentsel yenileme ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sel felaketinin çözümü kentsel dönüşüm!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketler nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerle ilgili değerlendirme yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu çözümün kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, kentteki deprem sonrası hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Gökçe, çok sayıda konutta tedirginlik yaşandığını belirtti.

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

Depreme karşı tek çözüm kentsel dönüşümü hızlandırmak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Milliyet köşe yazarlarından Özay Şendir bugünkü köşe yazısında kentte devam eden dönüşüm çalışmaları kaleme aldı.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesi için başvuru dönemi başladı.

toki üzülmez kentsel yenileme ihalesi Haberi

toki üzülmez kentsel yenileme ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi Üzülmez Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 konutluk ilk ihale yapıldı. 31 Ağustos, Çarşamba günü geçekleşen ihale kapsamında ayrıca cami, 4 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+3, zemin+4 ve zemin+5 olan konutların 69’u 1+1, 453’ü 2+1 ve 244’ü ise 3+1 planında inşa edilecek.


TTK'ya ait ömrünü tamamlamış lojmanlar ve şahıslara ait gecekonduların yer aldığı kentsel dönüşüm alanı içerisinde, gayrimenkul sahipleriyle anlaşmalar yapılarak, bu yapılar büyük ölçüde boşaltıldı. İlk aşamada 766 konuttan oluşan 1. etabın inşasına başlanılacak. İnşaat alanında bulunan çok sayıda yaşlı ve anıt niteliğinde ağacın (çınar ve çam türleri) proje kapsamında korunması yönünde çalışmalar da yapıldı.


Ayrıca sosyal donatılarıyla (62...