29 / 04 / 2024

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi ne zaman

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Çaldıran projesinde yer alan konutların kura çekilişi 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan nefes aldıran son dakika müjdesi! Onaylanan hesaplara resmen 1250 TL her ay hemen peş peşe yatıyor! 

Aile Bakanlığı'ndan nefes aldıran son dakika müjdesi! Onaylanan hesaplara resmen 1250 TL her ay hemen peş peşe yatıyor! 

TOKİ Van Çaldıran’da 240 taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Van TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları tek tek açıklandı. Peki, TOKİ Van Çaldıran projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Van Çaldıran 2022 fiyatı ne kadar?

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Van'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çaldıran ve Muradiye ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çaldıran Ovası kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili, Çandıra İlçesi sınırları içerisinde bulunan Çaldıran Ovası potansiyel doğal sit alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Yabancılara sahte evraklarla ikamet izni aldıran 3 kişi yakalandı!

Yolava'da yaşamak isteyen yabancılara sahte evraklar düzenleyerek ikamet izni aldıran Irak uyruklu 3 kişi yakalandı.

Van'da inşa edilen hastanelerdeki son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Van'da 50 yataklı Amatem-Çamatem sağlık tesisimizi bu yıl tamamlayacağız. 75 yataklı Çaldıran hastanemizin inşaatında yüzde 95 seviyelerine geldik. Bahçesaray ilçe hastanemizin arsa sorunu çözüldü" dedi.

Van'da evleri kullanılamaz halde olan aile sıcak yuvaya kavuştu!

Van'ın Çaldıran ilçesinde evleri kullanılamaz durumda olan aile için yeni ev yaptırıldı...

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

TOKİ Van 177 konut ihalesi bugün!

Van İli Başkale İlçesi 69 Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Konut, Erciş İlçesi 59 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura!

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 118 adet 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman?

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi ne zaman Haberi

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Çaldıran projesinde toplam 118 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı başladı.

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi 30 Nisan'da gerçekleştirilecek. Projede 86 adet 2+1 konut, 32 adet 3+1 konut bulunuyor.

Başvuru döneminin 6 Mart tarihi itibariyle başladığı TOKİ Van Çaldıran 2019 projesi için son başvuru tarihi 19 Nisan olarak belirlendi.

Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların alanı 85 metrekare, 3 oda 1 salon konutların alanı 128 metrekare olarak tasarlandı.

TOKİ Van Çaldıran 2019 projesinde yer alan konutların fiyatları 156 bin 400 TL ile 235 bin 520 TL arasında değişiyor.

Yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinat oranıyla konut sahibi olunabilen Van Çaldıran TOKİ'de en düşük peşinat bedeli 18 bin 268 TL, en yüksek peşinat...