28 / 04 / 2024

TOKİ Van Çaldıran’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ Van Çaldıran’da 240 taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Van TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları tek tek açıklandı. Peki, TOKİ Van Çaldıran projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Van Çaldıran 2022 fiyatı ne kadar?



Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, 14 Eylül’de tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği en büyük TOKİ projesinin detaylarını açıkladı. TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) 2022 projesinin tüm detayları açıklandı. Söz konusu sosyal konut projesine "İlk Evim" ile "İlk İşyerim" adı verildi.

TOKİ Van Çaldıran’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ Van 2022 sosyal konut projesine yönelik tüm detaylar bildirildi. 2022 TOKİ projesi Van’ın hangi ilçelerinde yapılacak, fiyatları ne kadar, kaç Türk Lirası olacak? Sorularının cevaplarını sizler için bir araya getirdik…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin tüm detaylarını kalem kalem açıkladı.

Peki, TOKİ 2022 Van Çaldıran’da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Van’ın hangi ilçelerinde konut yapılacak? Van Çaldıran’daki TOKİ konut fiyatları ne kadar? İşte açıklanan Van Çaldıran TOKİ sosyal konut projesi hakkında aranan sorularının tüm cevapları…


Geri Dön